Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Csak én nem állítok karácsonyfát?

Csak én nem állítok karácsonyfát?

Figyelt kérdés
Az idén sem fa sem ajándék nem lesz, nem érzek semmiféle karácsonyi hangulatot. Van még ezzel így más is? :/
2011. dec. 24. 14:57
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
84%

"Tehát nem tudom mi van az idén, de így még egyszer sem voltam a karácsonnyal.:("

Idén "válságkarácsony" van. Ne aggódj! Jövőre még szarabb lesz.

2011. dec. 24. 16:26
 12/14 anonim ***** válasza:
76%

* ,

_/^\_

< >

* /.-.\ *

* `/&\` *

,@.*;@,

/_o.I %_\ *

* (`'--:o(_@;

/`;--.,__ `') *

;@`o % O,*`'`&\

* (`'--)_@ ;o %'()\ *

/`;--._`''--._O'@;

/&*,()~o`;-.,_ `""`)

* /`,@ ;+& () o*`;-';\

(`""--.,_0 +% @' &()\

/-.,_ ``''--....-'`) *

* /@%;o`:;'--,.__ __.'\

;*,&(); @ % &^;~`"`o;@(); *

/(); o^~; & ().o@*&`;&%O\

jgs `"="==""==,,,.,="=="==="`

__.----.(\-''#####---...___...-----._

'` \)_`"""""`

.--' ')

o( )_-\

2011. dec. 24. 16:49
 13/14 anonim ***** válasza:
Nalunk sincs fa, tobb okbol. Eloszor is, az elmehaborodott macskam 10 perc alatt kinyirna. Masodszor, kornyezetvedo vagyok, igy, a halottat nem szeretem, a cserepesre nincs penzem, a mu meg nekem olyan semmilyen. Semmi unnepi hangulat nincs, a macska alszik, en nezem a 200 eves embert. Jobbhijan...
2011. dec. 24. 17:01
 14/14 anonim ***** válasza:
89%
Nálunk sincs fa, évek óta. Csak egy jelkép, itt vannak a gyerekeim, finom beijglit sütöttünk, szeretjük egymást, nem csak ma! Nekem ennyi elég.
2011. dec. 24. 17:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!