Csak én nem állítok karácsonyfát?
én felállitottam egy kis 30 centiset,de mégjobban elvette a kedvem,eddig se volt sok
ajándékot vettem,mert illik...de nem szivből jött,kivéve páromét
nálunk van.2:)
Meg persze ágacskák is feldíszítve:)
Nem tudom mi van az idei karácsonnyal, de nekem sincs semmi karácsonyi hangulatom.
Idáig minden évben már nov. közepétől ajándéklázban égtem, gondolkodtam kinek mit vegyünk, dec.ben kezdődött a menü tervezgetése. Most pedig múlt héten döbbentem rá, hogy egy hét, és karácsony.
Megvettük az ajándékokat. Idáig a becsomagolásuk is hatalmas élményt nyújtott, nagy üggyel-gonddal csináltam, közben merengtem, vajon mit szól majd hozzá aki kapja. Most pedig még az is nyűg volt, hogy becsomagoljam őket. Már azon gondolkodtam, hogy csak ajándéktasakba teszem őket. Végül ma délelőtt nagy nehezen rászántam magam a csomagolásra, de mikor kész voltam vele, szinte fellélegeztem, hogy túl vagyok rajta.
Karácsonyi zenét egyszerűen nem kívánok hallgatni, a rádiót sem kapcsolom be, mert tele van velük. Pedig ilyenkor mindig azt szoktunk hallgatni.
És mástól is hallottam, hogy egy-két héttel ezelőtt döbbent rá, hogy napok kérdése, és itt a karácsony.
Tehát nem tudom mi van az idén, de így még egyszer sem voltam a karácsonnyal.:(
Nálunk sincs fa, ill. ajándékozás. Nincs értelme venni pár hétre egy fát 10000ft-ért, amikor úgyis a kukában végzi...
Ráadásul nálunk még nem is esett a hó -.-"
Számunkra az idei karácsony ugyan olyan, mint minden más nap, csak nagyobb evészettel-ivászattal, illetve több édességgel :D.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!