Meg fogok őrülni. Mit csináljak?
Lényegében annyi is elég lenne, hogy valaki "meghallgasson".
A párommal eddig minden olyan szép és jó volt, szinte filmbe illő VOLT. De 2-3 hónapja maga a pokol.. Nem részletezem nagyon, csak az utóbbi egy hetet.
A gondok ott kezdődtek,hogy ideje rám kb. nulla volt. Nekem akár egy nap is sok,hogy nem beszélek vele, de hogy egy hétig ne.. az már végképp sok. Már teljesen úgy éreztem magam, mintha nem is szeretne, a munka neki az első.
Szerdán beszéltünk, akkor én megígértem neki,hogy minden tökéletesen jó lesz és nagyon boldogak leszünk és mindent megteszek,hogy jó legyen a kapcsolat... Ezt lezárta annyival,hogy "helyes, örülök neki." Azót abban a tudatban tengetem napjaim, hogy (nevezzük Tominak a párom) Tominak minden jó legyen, Tominak megfeleljek, Tominak mindent biztosítani tudjak és tényleg én legyek az álombarátnője.
Ma telejsen kiborultam, de nem mutattam felé ez, hisz tominak legyen jó!
kérdezte, hogy na akkor még mindig tökéletes minden? Nem zavar,hogy lelép msn-ről vagy fb-ről ha úgy tartja kedve? - Persze,hogy nem gond.
Nem baj ha csak úgy szinte szó nélkül elmegy valahova, ha gondol egyet?
- Persze,hogy nem gond.
És vagy még 20 ehhez hasonló kérdésre én tökéletesen jó válaszokat adtam, mit egy betanított kutya..
Utána írtam neki,hogy nem érzem túl jól magam. Ennyi volt..(a nem érzem túl jól magam azt takarja, hogy 5 percenként hányok. Fáj a fejem, szédülök kb. minden moccanástól és nagyon gyenge vagyok). Na a drága tomi válasza annyi volt,hogy Sajnálom cica, ugye minden oké lesz veled? - persze velem minden oké...
Rendben cica akkor nem gond, ha elmegyek forestba(kocsma) mert rég láttam a srácokat?- persze hogy nem baj.
Mondani akartam,hogy de baj, mert azt szeretném,hogy velem legyen és velem aludjon, de nem volt erőm belemenni egy újabb vitába. Nagyon szeretem képtelen vagyok kilépni ebből a kapcsolatból, mert az egész világon nekem egyedül csak ő van. nincs barátnőm meg semmi..Egyedül vagyok csak ő van nekem.
De már teljesen ki vagyok. Semmi nem volt jó neki, ha megmondtam,hogy baj van, akkor az volt a gond. Ha meg nem mondtam meg neki h van valami, akkor meg az.
Jelen pillanatban még mindig az a felfogás van előttem,h Tominak minden jó legyen. Szóval mosolyogva tűrök mindent...
Sírógörcsöt kapok 3 percenként, ha eszembe jut, hogy Tomi most egy kocsmában szórakozik a haverokkal...
Nem tudom elterelni a gondolataim semmivel...
volt egy ugyanilyen tomim másfél évig. az utolsó fél évben ugyanez volt. nem keresett, ha igen, akkor sem tudtam, hogy csak kényszer-e. le voltam tojva, rám nem volt idő, de a haverokra igen. azt bizonygattam h dehát szeret és én is őt. ja, szeretett, csak elfelejtette h ezt velem is tudatni kéne. és ja, én is szerettem, de nem érdemelt meg. szakítottam, és tudod mi volt? fél évvel később jött pitizni, hogy mennyire hiányzok és kezdjük előről. én akkor már rég új kapcsolatban volta, ami azóta is fantasztikus, olyan boldog vagyok, mint az exszel soha, de szerintem egyedülállóként sem fogadtam volna vissza. hidd el, hiába hiszed, hogy nála nem találsz jobbat, hidd el, találsz! :) nézz csak szét a környezetedben, tuti van valaki, akire gondolva túl tudsz jutni tomikán. vagyis nekem ez segített:)
sok szerencsét!
Utolsó: te olyan (bocs ezért) h_lye vagy... világosan elmondtam,hogy volt olyan, hogy megmondtam,h ez így nem jó, de akkor jött a duma, a lelkizés ami engem is meghatott. És nem lógtam rajta soha, szinte nem is én keresem, hanem ő engem, de az is csak kényszer szerű...
Többiek válaszait nagyon köszönöm! Jó tudni, hogy nem csak én vagyok ilyen, mások is voltak ilyen helyzetben és sikerült lépniük. Tudom, hogy nekem is sikerülni fog! Sikerülnie kell. Karácsonyt még így kihúzom, de a két ünnep között kiadom az útját. Meg sem hallgatom a lelkis dumáját! :)
Köszönöm nektek és Kellemes Ünnepeket! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!