Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Van olyan személy a családodba...

Van olyan személy a családodban, aki számodra kellemetlen dolgokat csinál? Elmesélnéd?

Figyelt kérdés

Nálunk anyukámmal van baj. Elég rossz erről beszélni, mert nagyon gáz dolog, ezért beszélem meg egy anonym oldalon :D Tehát anyumnak külön fürdőszobája van a földszinten (családi házban lakunk). És rendszeresen, miután nagywécézik kitárja a fürdő ajtaját, hogy szellőzzön. Olyan iszonyatos bűz árad ki, hogy a gyomrom felfordul. Pont a a lépszőre néz az ajtó, tehát a szag úgymond felszivárog az emeletre, a saját szobámban is érzem. Nem egyszer rászóltam, hogy kicsit disztingváljon és használja inkább az ablakot, de mindig kifogásol. Gyerekek, sz@r szag van az egész házban! Ez a tipikus pöcegödör szag. Olyan kellemetlen egyrészt nekem is ezt szagolgatni, másrészt ha mondjuk jön hozzánk valaki, az is mit gondol?

Nálatok nincsenek hasonló esetek? Hogy valakinek a viselkedése kellemetlen helyzetbe hoz titeket?

2011. dec. 23. 18:15
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
81%
Most ez az apósjelöltes nem hangzik nagy problémáknak az , de mindennaposan az! Na ez a sz@rásos esethez hasonló a WC-használat. Látja, h akkor jövök haza a munkából és kb másfél óra haza az út előre nem engedne pisilni, és ott szórakozik bent vagy öt percig egy hülye pisiléssel! Jah és persze Ő állandóan meg van védve, mert nem tudom mit szeret rajta annyira a neje. Jah és a bagoly mondja verébnek dumái, h ezt ne így azt ne úgy, meg ezt kéne csinálni, azt kéne csinálni. De Ő fel nem emelné, pedig nyugdíjas! Nem azt mondom, h fitt negyvenes, de azért egy poharat csak el lehetne mosni, ha épp senki nincs otthon ne száradjon a tálba a kaja. Na jó, nem mondom tovább, mert mindjárt beleverek egyet a falba!
2012. okt. 27. 20:56
 12/15 anonim ***** válasza:

Ennél extrémebbek voltak, de sajnos máe elhunyt az illető, így inkább nem írnám le hogy miket művelt.

Halottról jót, vag semmit..

2012. okt. 28. 04:07
 13/15 anonim ***** válasza:
Az anyósoméknál minden csupa retek és kutya macskaszőr tapad a ragadós konyhaajtóra, a lábasokra meg mindenre. Ráadásul fojtogató a szag ami ott van a lakásban. A párom régi szobájába engedik a macskákat meg a kutyát, hogy aludjanak az ágyán, és ha megyünk látogatni, nem tudunk ott aludni mert tiszta szőr meg macskasz@r az egész szoba.... Förtelmes és undorító. Amikor anyósom meghív és eszünk is náluk, az ételben macskaszőr úszkál, és én ténleg tök szeretem anyóst mert jó szíve van, nem akarom megsérteni, de a háztartásvezetése borzasztó. Az edények ímmel-ámmal vannak elmosogatva, és főzés közben a marha nagy kaukázusi medveölő beleliheg a fazékba brrr........
2012. okt. 28. 09:23
 14/15 anonim válasza:
1.Igen. 2. Nem.
2014. máj. 12. 14:13
 15/15 anonim ***** válasza:

Nekem anyám olyan, hogy meg van győződve róla, hogy a családban rajta kivül senki nem tud mosogatni, ehhez képest ő úgy mosogat el, hogy az edények alján ott maradnak ilyen kis odaszáradt ételdarabkák. Meg ez tudom, hogy nagyon hülyeségnek tűnhet és szerintem rajtam kivül senkinek fel se tűnik, de engem nagyon irritál az, hogy a családtagjaim szerint a csöpögtető disznek lett odatéve, ha elmosogatnak, utána egyből el kell törölgetni az edényeket, de igy meg a konyharuháról, amivel eltörölgetik őket, ilyen kis pici szöszök tapadnak rájuk...És olyan undoritó számomra, mikor előveszek egy nem rég elmosott poharat, hogy igyak valamit és közbe a szájánál ott van egy csomó kis szösz ráragadva.

Aztán még szokásuk a fürdőszobába bejárkálni, ha valaki épp bent van. Persze mikor rájuk szólok, hogy ne akkor jöjjenek már be fésülködni meg átöltözni meg mit tudom én, mit csinálni, mikor mondjuk épp menstruálok és betétet cserélek, még ők vannak felháborodva...

Vagy ott van a nővérem, aki egy nagypofájú, öntelt, nem is tudom, mit mondjak még rá, micsoda. Azt hiszi, körülötte forog a világ. És ő meg mindig azt csinálja, hogy ha főzök pl. magamnak teát (ugyanis az iskolába mindig ilyen másfél literes flakonba viszek inni magammal, ami meg kimarad, azt megiszom itthon, szóval egy lábasnyi teát mindig magamnak szoktam főzni) és épp elmegyek valahová, amig fő, akkor ő odamegy és belerak másfél ilyen nagy merőkanálnyi cukrot. Mert én úgy szeretem a teát, hogy a kb 2 l-nyi teába rakok 5 lapos evőkanálnyi cukrot meg 6 evőkanálnyi citromlevet. Nekem igy tökéletes, ők viszont anyámékkal mindent úgy megcukroznak meg megfűszereznek, hogy a teájuknak nem is tea ize van már, hanem cukor ize. És nem fogja fel, hogy én azt a teát magamnak főzöm, és mindig elkezdi verni magát, hogy nekik nem izlik igy, ahogy én csinálom és mindig rak bele egy csomó cukrot, amikor nem látom. Mostanában már ha látom, hogy hozzányúl a teámhoz vagy bármi más kajámhoz, amit magamnak csinálok és úgy izesitek be, ahogy nekem izlik, megyek és kiboritom vagy kidobom a f szba. Törjön ki a keze az ilyennek.

2015. dec. 6. 19:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!