Nem keresem apámat, akkor most rossz ember vagyok?
Nem vagy rossz ember. Mindenkinek az eleteben van egy pont, amikor azt mondja, eleg. Van, aki sokat elbir, mas kevesebbet. Ha te ugy erzed, nem akarsz tole semmit, akkor ne keresd.
Egyebkent mit irtal a nonek, amin apad megsertodhetett? Ez nem derul ki az irasodbol.
Szia egyáltalán nem vagy rossz ember. Bár azt nem írod, hány éves vagy, de leírom a sztorimat, hogy megnyugtassalak.
26 éves leszek nemsokára. A szüleim 9 éves koromban váltak el egy nő miatt, így utólag jobb is volt így. A válás után az apám egy ideig látogatott, meg elvitt magukhoz, de 2-3 év múlva teljesen elkoptak a látogatások, és azt várta, hogy én jelentkezzem. (Akkor se voltam több 11-12nél, ezért szerintem nem az én dolgom lett volna).
Már középiskolába jártam, mikor a külföldön élő öccsét, aki épp hazaköltözött, és nem láttam kb tizenéve, elküldte hozzánk egy levéllel, hogy ő mennyire sajnálja, hogy nem jelentkezem, meg hogy miért nem írtam a húgom születésekor. Persze, azt elfelejtette elmesélni, hogy megházasodott és gyerekük lesz, egyszer csak jött a megérkeztem-levél. Igazán nem tudom, hogy mit várt. Hetedikes voltam akkor.
Szóval amikor eljött az öccse, felvettem velük a kapcsolatot. Eljártam hozzájuk rendszeresen, de igazából nem is őhozzá mentem, hanem a kislányhoz meg az anyukájához, akivel igazán klasszul összebarátkoztunk.
Teltek-múltak az évek, évente 1-2szer találkoztunk, nem vittük túlzásba.
Aztán egyszer nagyon megsértett, megalázott ismeretlenek előtt, amiatt, mert ő egy primitív rasszista bunkó, nekem meg palesztin a férjem. Mindenféléket a fejemhez vágott, hogy neki nehogy arab unokát szüljek, meg hogy az összes arabot ki kéne irtani egy atombombával, és hasonlókat. Akkor elhatároztam, hogy akármennyire sajnálom a lányokat, többet nem keresem őket.
Egyszer csak megkeresett a felesége, néhány hónappal a megalázós eset után. Az apám elhagyta őt meg a testvéremet, és összebútorozott valami nővel. Persze erről is elfelejtett értesíteni. Egyszer hívott fel azóta, két éve a születésnapomon, mert nem kapott villanyszámlát. (ELMŰben dolgozom)
Így én döntöttem. Tartom a kapcsolatot az exfeleségével, a húgommal, a nagybátyámmal, de vele nem. Nekem nincs szükségem az életemben egy ekkora parasztra, mást nem tudok rá mondani. Remélem, szokott erre járni és magára ismer.
Persze azt is elfelejtette közölni velem meg az apjával(nagyapámmal), testvérével megosztani, hogy gyereke született a legújabb nőjétől. Hát akkor én minek keressem őt?
Sose kaptam tőle szeretetet, míg anyuval együtt voltak, addig is anyuval ketten voltunk egy család.
Azt meg, hogy férjhez mentem és kisbabánk lesz néhány héten belül, minek mondjam meg neki? Hogy újabb előadást tartson az arabok kiirtásáról? Mert akkor tutira megtépném. Így védem a lányomat, a férjemet és magamat, és szépen kitöröltem őt az életemből.
Persze ő mindenkinek azt meséli, hogy ő a szegény elhagyott apuka, meg hogy a húgom is el van tőle tiltva. A frászt van eltiltva, egyszerűen leszarja a gyerekeit.
Borzasztóan sajnálom, hogy még egy gyereke született, mert neki se lesz apja, ugyanúgy, mint nekünk. csak egy önző, bunkó óriáscsecsemő, aki csak saját magát nézi.
ja a gyerektartás meg... az egy kabaré volt, komolyan. Anya feljelentette, mert nem fizetett. A tárgyalásra eljött a legszakadtabb, legcsövesebb ruhájában, és eljárta a hattyú halálát, hogy őt kiszipolyozza az exneje. És azt vágta anya fejéhez, hogy minek szült még egy gyereket, ha nem bírja eltartani. (Anya férjhez ment, az öcsém kisbaba volt) Hát apa az ilyen, aki így gondolkozik? Szerintem nem. Minden szelet csoki, amit valaha tőle kaptam, igazából a feleségétől származott. Ha ő nem lett volna, ennyire se tartotta volna velem a kapcsolatot.
na most jól kidühöngtem magam, bocs, hogy téged fárasztalak.
Abból, amit leírtál, az "apáink" kb ugyanolyan jellemtelen szar alakok lehetnek.
Ne érezd rosszul magad, ha nem keresed. Az ilyenekre nincs az embernek szüksége.
minden jót neked és a tesódnak!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!