Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyi pénzt költesz a gyereke...

Mennyi pénzt költesz a gyereked ajándékára karácsonyra?

Figyelt kérdés
Mi a lányomnak 20.000ft - 25.000ft-ért vásárolunk ami átlagos.Nem?És ti?:)
2011. dec. 21. 00:04
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
100%
Miért probléma az, ha valakinek van pénze, akkor sokat költ a gyerekére? 1000 ajándékot venni szerintem is hülyeség, de ha valami olyasmire vágyik, ami drága (ha nem az ára miatt szeretné vagy sznobságból) és van is erre pénz, én megvenném neki. Főleg ha csak ünnepekkor lehet extra kívánsága és nem egész évben.
2011. dec. 21. 16:10
 22/26 anonim ***** válasza:
80%
első vagyok. jó, de nem is az a lényeg, hogy sok, hanem hogy minek? értem én, hogy egy félmilliós Apple laptop valószínűleg sokkal minőségibb, mint egy 150.000 ft-os "gagyi", ha valaki tudja, hogy a gyereke ilyen techb*zi és van rá pénze, hát legyen. mondjuk ha a gyerek már elég érett és tud rá vigyázni, tehát egy egyetemistának szerintem nem túlzás, ha a szülei ezt megengedhetik. de hallottam már olyat, hogy a 14 éves kislány 200.000 ft-ért kapott okostelefont és volt olyan h.ülye, hogy elhagyja... aztán valami csoda folytán meglett, de érted, 14 éves gyereknek mi a fenéért 200E-es okostelefon??? nem teljesen jó neki a 15E ft-os sima telefon is? ja, hogy azzal nem lehet menőzni? az más...
2011. dec. 21. 18:25
 23/26 anonim válasza:
50%
Soha nem vennék a gyerekemnek fél milliós Apple-t. Majd vesz magának, ha megdolgozott az áráért.
2011. dec. 26. 18:40
 24/26 anonim ***** válasza:
57%
Jól van kedves kérdező, dicsekedjél még :P
2011. dec. 27. 01:50
 25/26 anonim ***** válasza:
Én kb 300 ezret költöttem az egész családra,ami reális.
2011. dec. 31. 10:17
 26/26 anonim ***** válasza:

Lányom kap ruhát olyan 30.000 Ft körül.

10.000-ért könyveket.

Biciklit is kapott, a régi kényelmetlen volt neki.

Fülét kilövettük+arany fülbevaló, mert csak azt bírja füle.

Fiam PS3-at és hozzá kap egy két játékot. Többet nem is kért, így is elég drága a PS3.

Olyat veszünk, aminek mindenki örül és hasznos.:)

2013. nov. 4. 21:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!