Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van /néha/ az öregeknek,...

Miért van /néha/ az öregeknek, vagy az öregeknél un. "öregszag"?

Figyelt kérdés
Egyik kislány végigpuszilta a családot, majd a nagymamájához érve így szólt: "mama, téged nem puszillak meg, mert olyan "öreg" szagod van." Belegondolva tényleg van néha valamilyen tipikus szag az öregek közelében még akkor is, ha egyébként tiszta a lakásuk és ők maguk is tiszták. Mi ez a szag, mitől lehet és hogyan lehet elkerülni?
2009. máj. 18. 18:21
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
94%
Ezt az öregszagot szerintem leginkább ahhoz lehet hasonlítani mint a cigányszag. Az mitől van? vagy a feketék szerint a fehérember tejszagú. Szerintem a bőr jellegzetes szaganyagot bocsájt ki minden fajnál, fehér,cigány,néger, baba,banya satöbbi... Ez a magyarázat. Szerintem a bőrben meg esetleg a testnedvekben keresendő,kicsivel eltérőbb kémiai koncentráció lehet a megoldás.Az ujszülöttnek is van egy tipikus friss baba szaga,meg a kisgyerekeknek is,felnőtteknek meg kan/nőstényszaguk van. Feromonok ezek!
2010. szept. 23. 06:52
 12/15 anonim válasza:
21%

az öregek mindennel spórólnak. így a vízzel is.

nem tisztálkodnak. ezért bűzlenek.

2011. okt. 14. 17:43
 13/15 anonim ***** válasza:
71%

"az öregek mindennel spórólnak. így a vízzel is.

nem tisztálkodnak. ezért bűzlenek"

Nagyon buta vagy! Még annyi eszed sincs hogy 60-80 éves korban az élettani folyamatok megváltoznak az emberek több mint 90 %-ánál!

2012. júl. 29. 22:58
 14/15 anonim válasza:
70%
Ennyire nem lehet kétbites az agyatok. Ja de... Azt a bizonyos öreg szagot, hormonok okozzák. 54 éves vagyok, és 1 éve érzem magamon, hiába tisztálkodok rendesen. Változó korba kerültem, sokkal intenzívebben izzadok, mint bármikor. És higgyétek el, még mindig aktív életet élek, csinos nő vagyok, és magamon is azt érzem, amit másokon nehezen viselek. Az öreg szagot :(
2019. júl. 9. 17:27
 15/15 anonim ***** válasza:

Lehet hogy nekem is van már?

🤔 🙄

2021. okt. 4. 07:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!