Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak? El akarok...

Mit csináljak? El akarok menni orvoshoz de félek, mint mondanak anyámék

Figyelt kérdés

ezen a hétfőn kell még ebben az évben utoljára mennünk suliba,de gondolom tegnap megfáztam vagy valami,és most kapar a torkom

jó mondjuk ezért nem biztos,hogy el kellene mennem orvoshoz,de most muszáj,mert a suliban ott kell maradni 5-ig(!!!) mert előadnak valami karácsonyi bemutatót vagy mittomén mi a szart,és az egy dolog,hogy a tanároknak most milyen nagy öröm,mert jajj,a drága kicsi diákok előadnak egy karácsonyi műsort,de könyörgöm,8 km-re lakok a sulitól,nekem nem csak annyi,hogy beülök a kocsiba és hazafurikázok,hanem busszal járok,és azért 5-kor,töksötétben,tök egyedül,ráadásul ilyen rohadt hidegben ...

és tegnap meg akartam győzni anyámékat hogy írjanak igazolást erre az egyetlen egy napra,hogy ne mehessek,erre ott mondták,hogy jajj,hát őket nem érdekli,akkoris mennem kell

de basszus,utolsó nap van,ilyenkor nem is szoktunk tanulni semmit,akkor minek menjek be?

és most reggel mondtam apámnak,hogy fáj a torkom,erre ilyen tök szarkasztikusan mondja,hogy persze-.-

de komolyan,most minek menjek,amikor egész nap ott poshadunk a padban,utána hallgatjuk,hogy hogy énekelnek,akik szerepelnek??

viszont a szüleim is,ha megtudják,hogy nem mentem suliba,nem tudom mit csinálnak velem

most menjek el orvoshoz és tűrjem el,hogy apámék lehet,hogy megvernek,ha megtudják,vagy inkább üljek ott 5-ig,és mire hazaérek,csak mégjobban megfázzak?

14/l

2011. dec. 19. 07:05
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
nem kötelezhetnek arra, hogy 5-ig ott maradj, csak addig amíg a tanóráid tartanak. utána nyugodtan mehetsz haza
2011. dec. 19. 09:12
 12/16 anonim ***** válasza:
A legegyszerűbb az lett volna ha szólsz íratsz anyukáddal az ellenőrzőbe egy elkérőt hogy a tanórák után hazamehess és akkor nem kellene az ünnepségen maradnod.
2011. dec. 19. 09:26
 13/16 anonim ***** válasza:
55%

látom, 14 éves vagy, ezek szeirnt 8. osztályos. ez az utolsó karácsonyod az osztályoddal. emlékszem mi 8-ban szomorúak vtunk, h több ilyen nem lesz. most 12-es vok és eddig minden évben a fél osztály ellógta az utolsó napot. idén ez nem így volt. ott ültünk a padokon az osztályban és "nosztalgiáztunk", hogy minden milyen más volt pár éve és jövőre mi lesz?

bocsi, de a szavaidból úgy tűnik, h baromira utálod a sulit, nem csak a tanulást. pedig hidd el, jó suliba járni és előbb-utóbb majd rájössz, h a tanulás sem vészes, ha akarsz vmit az életben :)

úgyhogy fejezd be a nem akarok suliba menni, mert beteg vagyok nevezetű hisztit és kapd össze magad... mert karácsony előtt valóban nem a legszebb dolog hazudozni...

18/L

2011. dec. 19. 09:34
 14/16 anonim ***** válasza:
93%

"az egy dolog,hogy a tanároknak most milyen nagy öröm,mert jajj,a drága kicsi diákok előadnak egy karácsonyi műsort"

Bocs, de ezt nem tudtam szó nélkül hagyni :) Tanár vagyok, tegnap este hánytam, bedagadt a torkom, lázas vagyok és náthás. Ma kevés órám lett volna, erre beraktak helyettesíteni, mert ugye mások szintén betegek. Ráadásul mi még szerdáig megyünk. Szóval a tanároknak sem egy hatalmas boldogság, ne gondold. Láss egy kicsit a dolgok mögé. Egyébként jobbulást! :)

2011. dec. 19. 12:19
 15/16 anonim ***** válasza:
Még jó hogy nem mész be ilyen állapotban. Csak rosszabbul lennél és különben is 1 nap hiányzás nem a világ vége. Másrészt nem tudom milyen szülők ezek akik ilyen sötétben hagynák hogy kint lófrálj. Az egyik idióta válaszoló megemlítette hogy 8km gyalog is megtesz. Hol a szántásban? Ilyen időben? A nagy lósz*rt. Én is kb. ilyen messze vagyok a sulitól, vonattal járok de a kocsiúton veszélyes ilyenkor közlekedni vagy a vasúti sínek mellet és gondolom ott sincs egyenes gyalogos út a suliba.
2011. dec. 19. 16:04
 16/16 anonim ***** válasza:
"Kapar a torkom." Hú vazze, ez aztán biztos ágnyak dönt! Elárulom neked, drága kislányom hogy én már 39 fokos lázzal is voltam anno iskolában. Komolyan mondom, egyesek fingani nem tudnak és már nem mennek sehova.
2011. dec. 20. 16:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!