Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » S. O. S.18 éves vagyok, még...

S. O. S.18 éves vagyok, még tanuló, de el akarok költözni ettől a s*ggfejtől, aki néha az anyámnak hívja magát. Van valami törvény, amivel megállíthatja az elköltözésemet?

Figyelt kérdés

Ha nincs, akkor van arra törvény, hogy *kihez* költözhetek?(pl. csak másik szülőhöz, máshoz nem?)

Nagyon sürgős és nagyon fontos, ha nem megyek el innen hamarosan, akkor megölöm, vagy őt, vagy magamat.

Válaszokat előre is köszönöm mindenkinek

2011. dec. 18. 22:39
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
96%

Na ja, ezt az nem érti meg, akinek még nem kellett összepakolnia és eljönnie az anyjától egy életre. Nem egyszerű megtenni, de van az a szint, ahol nem bírod. Amikor gyerekként szinte börtönbe zárva tart maga mellett, terrorizál fizikailag, lelkileg, megaláz mindenhol, minden házimunkát veled csináltat 12 évesen, veled nevelteti a tesódat és ha valami nem tetszik neki elver bármivel, akkor 18 évesen, amikor ez még mindig tart, fenyeget, kidob a lakásból, elszedi a pénzed, akkor fogod magad és elmész. Ilyen helyett inkább a napi vajaskenyér meg fűtetlen szoba. Néha én is éreztem, hogy még 1 nap és az ép eszem bomlik meg.

Kedves kérdező, menj, mert a törvény nem állíthat meg.

2011. dec. 18. 22:53
 12/14 anonim ***** válasza:
37%
Mi a bajod az anyáddal?
2011. dec. 18. 23:32
 13/14 anonim ***** válasza:
74%

Tudod aki cukormázban él,és szülei szeretik,az nem is tudja hogy vannak más szülök is,rossz szülők.Ők szerintük minden szülő szerti a gyerekét,de ez nem igy van,különben nem lennének tele az árvaházak,és nem lenne ennyi bántalmazott gyerek,nő,vannak anyák akik csak a pénzért szülnek,csp és társai,meg mert azt se tudta mi van és csak kipottyantotta,de ezek nem szeretetből szültek,ilyen melett a gyerek csak sérül.

Ha van munkád,jó mert van pénzed magad eltartani,elköltözhetsz bárhová.Kítartást neked,én apám részéről voltam ilyen helyzetben anno,úgy hogy megértelek kérdező.

2011. dec. 18. 23:57
 14/14 anonim ***** válasza:
ha betöltötted a 18 -at mehetsz ahová szeretnél.., de miért?! Nem egyszerű..
2012. febr. 7. 15:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!