Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem hagy békén a sógorom. Jó...

Nem hagy békén a sógorom. Jó ötlet elmondani anyunak?

Figyelt kérdés
3. éve írogatja a hülyeségeit, hogy ő az udvarlóm, meg milyen jó a fenekem, én vagyok az ő drogja. Voltak durvábbak is, és most telt be a pohár. Nem akartam balhét, de már jópárszor leoltottam, hogy felesége és gyerekei vannak és hagyjon engem békén. Pár hét múlva mindig újra próbálkozott. Tesóm semmiképp sem tudhatja meg, de anyunak érdemes lenne elmondanom? :(
2011. dec. 18. 21:43
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

Az a 3 év elég durva ez már nem csak egy beszólás. Egyébként jó ötlet, feltétlen mondd el anyukádnak ha egy felnőtt kapja el pláne az anyós talán hatásosabb lesz.

Mellesleg be lehetne fenyíteni azzal, hogy megmutatod az irományait az ő szüleinek meg a tesódnak is és az nagyon ciki lesz. Szerintem meg a tesódnak van a legtöbb joga tudni arról, mit is csinál élete párja. Ki tudja, hogy vajon rajtad kívül még hány nőt hülyít a marhaságaival. Ideje igen komolyan elbeszélgetni a fejével mert gyermekes apaként igencsak éretlenül viselkedik.

2011. dec. 18. 21:56
 12/18 A kérdező kommentje:
Utalt arra, hogy mással nem viselkedik így. Aztán ki tudja mennyire igaz. Ha most elválna tesómmal akkor egy 5 és egy majdnem 1 éves gyerek szívná meg a legjobban. :(
2011. dec. 18. 21:56
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
ha együtt maradnak azt meg mindannyian
2011. dec. 18. 21:58
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Az a baj, hogy eddig nem mondtad el a tesodnak. Ha hamarabb szolsz, lehet nem is vallaja be ilyen hazassagban a masodik gyeremeket. Akar tetszik, akar nem, azzal, hogy nem szolsz, te is teszel a testvered boldogtalansagaert. Nekem eszembe nem jutna titkolozni!!!
2011. dec. 18. 22:00
 15/18 anonim ***** válasza:
Nem hiszem, hogy szívás lenne. Az ilyen kicsi gyerekek baromira fel tudják fogni a negatív dolgokat. Ha a szülők között nincs minden rendben azt a gyerekek megérzik még ha nem is tudják megmagyarázni. Így kelljen felnőniük egy ilyen alak mellett? Mi lesz így velük? Előbb utóbb úgyis leesik nekik mi van ha felnőnek. Tényleg jobb lenne megmondani a tesódnak mert ha kiderül úgy érezheti, hogy átverted. Felnőtt ember biztos tudja kezelni a problémáit és még találhat magához méltó párt. Arra meg nem kell sokat adni, hogy a sógor állítólag mással nem csinálja. Na persze majd bevallja. Az ilyen alak mennyire lehet hiteles? Ennél többet érdemel a tesód meg a gyerekek.
2011. dec. 18. 22:04
 16/18 anonim ***** válasza:
Igen! Mondd el anyukádnak!
2011. dec. 18. 22:09
 17/18 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon könnyü mást válásra buzdítani, de hogy a gyerekeket

ki fogja felneveini, az nem érdekli a bátor levelezőt.

Anyukádnak szóljál első kőrben...

2011. dec. 18. 22:14
 18/18 anonim ***** válasza:

Előző én ürültem volna ha előbb elválnak a szüleim.Mert csak a verés volt mindenért.

Amúgy neharagudj de ilyen apa nem példa,az ilyentől igenis el kell vállni,te biztos elűtöröd hogy megcsalnak,lealáznák,ja és itt még egy kis pedofilitás is van a dologban,gondolkozzál már,te maradnál egy olyan f*sszal aki fiatal pipik után rohangál,miközben te gyereket nevelsz otthon,mondjuk sok a lábtörlő jellemű nő aki ilyenben él és ahelyett hogy lépne,másokat is arra búzdit hogy ne vállj maradjál csak a szarban te is.Magyar jellem a dögöljön meg a szomszéd tehene is,igenis szólj édesanyádnak kérdező,és a tesódnak is,szegény hülyének van nézve a gyerekeknek se jó ilyen apával felnőni,ne várd meg mig durvább lesz a dolog.

2011. dec. 19. 01:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!