Nem hagy békén a sógorom. Jó ötlet elmondani anyunak?
Az a 3 év elég durva ez már nem csak egy beszólás. Egyébként jó ötlet, feltétlen mondd el anyukádnak ha egy felnőtt kapja el pláne az anyós talán hatásosabb lesz.
Mellesleg be lehetne fenyíteni azzal, hogy megmutatod az irományait az ő szüleinek meg a tesódnak is és az nagyon ciki lesz. Szerintem meg a tesódnak van a legtöbb joga tudni arról, mit is csinál élete párja. Ki tudja, hogy vajon rajtad kívül még hány nőt hülyít a marhaságaival. Ideje igen komolyan elbeszélgetni a fejével mert gyermekes apaként igencsak éretlenül viselkedik.
Nagyon könnyü mást válásra buzdítani, de hogy a gyerekeket
ki fogja felneveini, az nem érdekli a bátor levelezőt.
Anyukádnak szóljál első kőrben...
Előző én ürültem volna ha előbb elválnak a szüleim.Mert csak a verés volt mindenért.
Amúgy neharagudj de ilyen apa nem példa,az ilyentől igenis el kell vállni,te biztos elűtöröd hogy megcsalnak,lealáznák,ja és itt még egy kis pedofilitás is van a dologban,gondolkozzál már,te maradnál egy olyan f*sszal aki fiatal pipik után rohangál,miközben te gyereket nevelsz otthon,mondjuk sok a lábtörlő jellemű nő aki ilyenben él és ahelyett hogy lépne,másokat is arra búzdit hogy ne vállj maradjál csak a szarban te is.Magyar jellem a dögöljön meg a szomszéd tehene is,igenis szólj édesanyádnak kérdező,és a tesódnak is,szegény hülyének van nézve a gyerekeknek se jó ilyen apával felnőni,ne várd meg mig durvább lesz a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!