Mire gondolhat?
Figyelt kérdés
A baratnommel mar masfel eve egyutt jarunk. Viszont van egy kis gond kettonk kozott. Mas beallitottsaguak vagyunk. O inkabb ilyen kuzdo tipus mindig megkuzd a celjaiert en viszont annyira nem. Ma beszelgettunk es elojott ez a tema, hogy en miert nem kuzdok meg a celjaimert vagy vannak e celjaim. Oszinten szolva vannak. Szeretnek egy fuvarozo cegnel dolgozni a kozepsuli elvegzese utan. Tudni illik o is ott szeretne dolgozni es elegge nehez bevallani de o tesz is erte. Tanulja a nyelvet gondolkozik a jovojen, mig en annyira nem. Vannak kisebb celjaim de igy konkret a tavoli jovobe annyira nincs. O megkert h gondolkodjak el h minn is valtoztassak mert mar sokszor igertem neki de valahogy sose jott ossze :S. Ne ertsetek felre , Nagyon szeretem csak .... nemtom imadom ot de ha arra kerulne a sor h valtozzak egy ideig megy de nem sokaig es szeretnelek titeket kerni h minn is valtoztassak ?2011. dec. 18. 17:34
1/2 anonim válasza:
Az emberek többsége nem képes megváltoztatni a saját énjét más kedvéjért. Akár kapcsolatban vannak, akár házasok évek óta.
Neked ez a személyiséged. Mivel középsuliba jársz, így 14-18 év közötti lehetsz. Addig még annyi minden fog változni az életedben. Az is lehet, hogy fél év múlva állatorvos akarsz lenni.
Ha a barátnőd így nem képes elfogadni, akkor nincs miről 'beszélni'!
Sajnálom.
2/2 A kérdező kommentje:
koszonom am elfelejtettem 17 vagyok
2011. dec. 18. 18:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!