Tartsam meg a babát vagy menjek abortuszra?
Ha csak nincsenek mindennapi kenyérgondjaitok, tartsd meg!
Ha esetleg lennének, akkor is, legrosszabb esetben örökbe adás.
Ha van a pocakodban egy pici baba, aki egy csodálatos kis lélek, aki TÉGED választott anyának és a Párodat apának, ha van fedél a fejetek alatt és még a család is segít...és ti tiszta szívvel fogadnátok az érkezését, akkor úgy gondolom, hogy a megfelelő családba érkezne!:)
Azt írod, hogy szeretnél mindent megadni neki. A legfontosabb a szereteted!!! Ismerek olyat, aki gyerekként mindent megkapott, amit csak akart, csak éppen családot nem, mert "a pénzt kellett hajtani".
Mi szegényként nőttünk fel, de a gyerekkoromat nem cserélném el semmiért! Közös családi kirándulások, hétvégi túrák, esti társasjáték partik, minden este mese összebújva és még sorolhatnám! Ha ezeket meg tudod adni, nyert ügyetek van!
A múlt rendszerben sem voltak jobbak az anyagiak. Én meg sem születtem volna ilyen alapon. Jó tudni,hogy nem azért születtem meg, mert anyagilag belefértem. Azt sem tudom, mi az, hogy 100%-osan megadni mindent a gyereknek? Ha megkérdeznénk tőle: meghalni akarsz vagy egyszerűbben éln, mit választana vajon?
És ami tényleg nem elhanyagoldandó: a lelki része. Ha Te már most úgy érzed, hoyg megviselne, akkor hallgass erre az érzésre. Ha megszületik majd, el sem tudod képzelni, hogy megölted volna.
Engem is még a kommunizmusban szültek meg. Romániában laktunk, mindent fejadagra lehetett kapni, mindenkinek 3 szelet kenyér naponta....Elgondolkodtató! Húst hírből nem ismertük, krumpliból, tejből is csak az volt, amit ajándékba kaptunk valakitől, aki megszánt minket. Értelmiségiek voltak a szüleim, de akkor az a rendszer nem segített rajtuk! A nagyszülők rengeteget segítettek, de nagyon nagy szeretetben, békességben éltünk, csodálatos gyerekkorom volt, soha nem érdekelt, hogy nincsenek drága cuccaim, nem élek kacsalábon forgó palotában, nem Hawaii-on nyaralunk, ilyesmi.
Szerintem mindenképp tartsd meg a babát, később nagyon bánni fogod, ha mégis az abortusz mellett döntesz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!