Miért van az. hogy a volt párom csak néha jön el a kisbabánkhoz? Ez normális?
Hát nem normális. De hát ha fizetni se fizet semmit akkor mit vársz tőle.
Én igazából ha nem jön én ezek után már nem is erőltetném. Ha fontos lenne, vagy lesz neki a gyerek úgy jött volna, vagy fog jönni magától.
Úgyhogy próbálj beletörődni. Ne mond majd a gyereknek rosszat az apjáról, ne neveld ellene. Inkább ne mondj neki semmit egyenlőre, még úgy is kicsi, úgy sem érti. De később meg úgy is majd előjön a kérdéssel, hogy neki miért nincs apukája, vagy hol van az apukája. Akkor elmondod neki mindig a saját szintjén hogy apa elment és nem tudod miért nem jött.
De remélem azért időközben megjön az esze és fogja látogatni legalább néha.
Addig is kitartás! De inkább úgy rendezd be az életed hogy egyedül neveled teljesen. Aztán ha jön jön, ha nem nem.
Sajnálom hogy ilyen helyzetben vagy! Remélem találsz majd egy másik férfit aki sajátjaként fogja szeretni a kicsit!
Mindketten akartatok a babat? Mert nekem ugy tunik,h csak te, ha a parod magatol nem kepes latogatni. Ahogy kiveszem a soraidbol, inkabb neked lenne szukseged a latogasara,mintsem a babanak. Valoban jo,ha a gyermekednek van egy apja, de ha csak egy olyan van,aki csak hebe-hoba beesik, az lehet,h tobbet art, mint hasznal. Mire a kisgyerek hozzaszokik es megszereti,lelep es nem jelentkezik egy jo darabig,az ha nagyobb lenne jobban fajna neki,h apa megint nem jott.
Legye eros es beszelj vele,ha nem akar `apa` lenni,akkor ne eroltesd, vegyel erot magadon es lepj tovabb, hidd el van egy csomo olyan pasi,aki orommel gondoskodna es szeretne a piciddel egyutt! Miert ragaszkodsz egy ilyen szemethez?
Gyerek még ő is nagy valószínüséggel!Egy nő tartja sakkban és nem engedi,hogy lássa a gyerekét?Hát akkor nyuszi és már bocs,de egy csöppet gerinctelen is!
Az én lányom apukájával is előfordult,hogy amikor kapcsolata volt,akkor ritkábban látta a gyerekét,de nem azért mert nem jött,amikor "az ő ideje volt",hanem mert amikor nem volt barátnője "az idején felül" is elvitte a kicsit.
És még nem is fizet?
Beszélj vele mindenképpen,de én úgy érzem,hogy még túl fiatal ahhoz,hogy APAKÉNT viselkedjen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!