Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van az. hogy a volt...

Miért van az. hogy a volt párom csak néha jön el a kisbabánkhoz? Ez normális?

Figyelt kérdés
Csak azért kérdezem,mert nem tudom mit kéne tennem.Fizetni nem fizet utánna(már bíróságra adtam),bármikor jön mindig örömmel fogadom.Van egy barátnője,és megmondta,hogy én ne keressem,majd ő hív,mert az a nő nem akarja,hogy jöjjön hozzánk,mindig titokba jön.Ez normális,hogy én soha nem kereshetem,soha nem lehet rá számítani.Ez a babának sem jó,hogy van olyan hogy 2 hétig nem is látjuk.Beszéljek erről vele?A baba fél éves,így nem fogja soha szeretni az apját.Nem?
2009. máj. 18. 12:30
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Hát nem normális. De hát ha fizetni se fizet semmit akkor mit vársz tőle.

Én igazából ha nem jön én ezek után már nem is erőltetném. Ha fontos lenne, vagy lesz neki a gyerek úgy jött volna, vagy fog jönni magától.

Úgyhogy próbálj beletörődni. Ne mond majd a gyereknek rosszat az apjáról, ne neveld ellene. Inkább ne mondj neki semmit egyenlőre, még úgy is kicsi, úgy sem érti. De később meg úgy is majd előjön a kérdéssel, hogy neki miért nincs apukája, vagy hol van az apukája. Akkor elmondod neki mindig a saját szintjén hogy apa elment és nem tudod miért nem jött.

De remélem azért időközben megjön az esze és fogja látogatni legalább néha.

Addig is kitartás! De inkább úgy rendezd be az életed hogy egyedül neveled teljesen. Aztán ha jön jön, ha nem nem.

Sajnálom hogy ilyen helyzetben vagy! Remélem találsz majd egy másik férfit aki sajátjaként fogja szeretni a kicsit!

2009. máj. 18. 12:40
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Mindketten akartatok a babat? Mert nekem ugy tunik,h csak te, ha a parod magatol nem kepes latogatni. Ahogy kiveszem a soraidbol, inkabb neked lenne szukseged a latogasara,mintsem a babanak. Valoban jo,ha a gyermekednek van egy apja, de ha csak egy olyan van,aki csak hebe-hoba beesik, az lehet,h tobbet art, mint hasznal. Mire a kisgyerek hozzaszokik es megszereti,lelep es nem jelentkezik egy jo darabig,az ha nagyobb lenne jobban fajna neki,h apa megint nem jott.

Legye eros es beszelj vele,ha nem akar `apa` lenni,akkor ne eroltesd, vegyel erot magadon es lepj tovabb, hidd el van egy csomo olyan pasi,aki orommel gondoskodna es szeretne a piciddel egyutt! Miert ragaszkodsz egy ilyen szemethez?

2009. máj. 18. 12:41
 3/6 anonim válasza:
100%
Titokban megy? és a barátnője milyen? fiatal vagy idősebb, mint ő. ezt a babát valószínű, hogy csak te akartad.
2009. máj. 18. 12:55
 4/6 A kérdező kommentje:
Ezt a kisbabát mindketten akartuk,és lehet,hogy hülyén hangzik,de amíg nem volt meg ez a nő,addig mindig jött a picihez,és most is mindenhol büszkén mesél róla,úgy tesz,mintha ez lenne a normális,hogy csak hébe-hóba jön.Én már nem akarok tőle semmit,csak tisztázni ezt a dolgot.De úgy hogyan,ha nem lehet felhívni?
2009. máj. 18. 12:58
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Elkeserítelek!!! A gyermekem apja ebben az évben egyszer volt itt!Kislányom 3.5 éves. Amikor csaj volt nem jött 8 hónapig. 2 éve nincs senkije volt h gyakran jött, aztán eltünt. Most husvét óta fel sem hívta. Pénzt ad rendszeresen, de törődés semmi. Ezek még nem apák. Fogadd el, mit tudnál tenni??
2009. máj. 18. 15:49
 6/6 anonim ***** válasza:

Gyerek még ő is nagy valószínüséggel!Egy nő tartja sakkban és nem engedi,hogy lássa a gyerekét?Hát akkor nyuszi és már bocs,de egy csöppet gerinctelen is!

Az én lányom apukájával is előfordult,hogy amikor kapcsolata volt,akkor ritkábban látta a gyerekét,de nem azért mert nem jött,amikor "az ő ideje volt",hanem mert amikor nem volt barátnője "az idején felül" is elvitte a kicsit.

És még nem is fizet?

Beszélj vele mindenképpen,de én úgy érzem,hogy még túl fiatal ahhoz,hogy APAKÉNT viselkedjen!

2009. máj. 20. 16:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!