Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit jelenthet ez az álmom?

Mit jelenthet ez az álmom?

Figyelt kérdés
A már 9 éve halott nagypapámmal álmodtam.Újraálmodtam az egész halálát, azzal a különbséggel, hogy az álmomban ott voltam én is.elaludt, és reggel már nem tudtuk felébreszteni.Eléggé felzaklatott ez az álom, mert nincs sok emlékem róla, mivel 8 éves voltam amikor meghalt.
2009. máj. 18. 10:02
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Az emberi agy a multban megtörtént eseményeket illetve azokat a dolgokat éli át álmában amire vágyakozik vagy ellenkezöleg tragédiát okozott neki. Valoszinüleg az álmod a tragidéa szempontbol és annak hiányát fejezi ki ezért álmodtad azt is hogy ott vagy ahol meghalt.
2009. máj. 18. 10:13
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Ez annyit jelent, hogy mostmar el tudtad engedni ot. Kisgyerekkent nem is nagyon fogtad fel, mi tortent, most viszont mar feldolgozta a tudatalattid is az esetet.
2009. máj. 18. 10:19
 3/7 anonim ***** válasza:
lehet az bánt, hogy nem volt elég időd megismerni őt, lehet az bánt, hogy szeretted volna szeretni, de alig láttad és nem használtátok ki az időt, amíg élt, nem tudtál elbúcsúzni tőle. Sokszor gondolsz rá, hiányzik? Akik egy holtat nem bírnak elengedni, azok szenvednek, és iylenkor a szelleme nem tud eltávozni és megnyugodni, szívja az energiádat akarata ellenére, engedd őt el és akkor megnyugszotok mindketten. Ő biztosan lát téged, és szeret.
2009. máj. 18. 10:24
 4/7 A kérdező kommentje:

Hát csak akkor gondolok rá sokat, ha valami bánt.bármivel kapcsolatban is...ez lehet tőle függő, vagy teljesen más.

nagyon szerettem őt, és valóban lehet hogy kevés időnk volt egymásra, és ezért álmodtam vele.nagyon hiányzik még mindig.

2009. máj. 18. 10:30
 5/7 anonim ***** válasza:

Én 13 voltam amikor meghalt nagypapám.A temetés alatt nagyon sírtam és őt hibáztattam amiért nem ment el hamarabb a vizsgálatra és derült ki,hogy leukémiás.Nagyon szerettem őt és még most is nagyon hiányzik,nekem ő olyan volt mintha az apukám lett volna.Már 8 éve halott,de most is,ahogy írok könnybe lábad a szemem.A halála után 2-3 évvel vele álmodtam,és elég felkavaró volt.arra emlékszem,hogy mamámnál voltam és épp indultam haza,és ahogy a kapuhoz értem megláttam őt és olyan jó volt.Nemtudom mit jelentett,de nagyon jól esett.Én nemhiszem,hogy elengedtem őt,sosem fogm tudni,igaz már nem jut eszembe gyakran de ha róla beszélünk az nagyon jól esik.Múltkor mamámnál voltam é láttam,hogy azt a kis kerítést amit még ő készített,ilyen kis virágoskertféle a ház mellet,leszedték onnan.Olyan rossz volt,hogy majdnm elsírtam magam.

Bezzeg a másik amikor meghalt,egy könnycseppet nem ejtettem érte a temetésén sem azután.Sokat bántott,leköpött,fellökött,kilökött a hintából és még sorolhatnám,na ha vele álmodnék,tuti,hogy nemtudom,de ott sem sírnék...

2009. máj. 18. 11:25
 6/7 anonim válasza:
Részvétem a nagypapádat
2009. máj. 31. 17:34
 7/7 anonim válasza:
Történni fog valami kellemetlen az életedben! Tisztában leszel a lefolyásával, és a végkifejlettel is, ennek ellenére változtatni szeretnél valahogy rajta, mielött beteljesedik! sajnálom, de felsleges lesz, inkább hagyd lefolyni ugy a dolgokat, ahogy meg van irva, változtatni nem tudsz rajta!
2010. febr. 6. 20:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!