Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért kevernek a rokonok?

Miért kevernek a rokonok?

Figyelt kérdés
Állandóan össze-vissza beszélnek rólam. Leszólnak, kritizálnak. Egyébként nem járunk össze, már emiatt. Amiket visszahallok azt megbízható embertől tudom, és értetlenül állok és pillázok, hogy miért? Amikor találkozom velük, már nem is mondok semmit magamról a kis családomról, mert kifordítva hallom vissza. Én sem kérdezek tőlük, legszívesebben több 100 km-re költöznék innen, ha tehetném. De nem értem miért kapom ezt.
2009. máj. 17. 21:30
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

A fene tudja. Nálam is ez a szitu. Nálam apukám anyja a sz@rkavaró satrafa. Ha kötelező családi ünnepeket találkozunk, elbájolgunk, de egyébként még a telefont sem veszem fel neki. Apukámékat szívesen látogatom, látom vendégül, de a nagyanyámat soha!

A legjobb, ha minél kevesebbet találkozol velük, nem mondasz nekik semmit, ha jól értem, van saját kis családod, akikkel boldog lehetsz. Mindenki más le van ejtve!

2009. máj. 17. 21:46
 2/4 anonim ***** válasza:

Többnyire irigység áll mögötte, legalábbis szerintem. Eleve nem engeded közel magadhoz őket, erre egyből azt gondolják, hogy na ennek titkolnivalója van, és akkor találgatnak minden hülyeséget.

Ha meg közel engeded, megtudnak valami konkrétumot, azt egyből kifordítják, rátesznek és köbözik...

rosszindulat. Elég, ha egy családban egy-két ilyen van és megmérgezik a légkört. Nálunk is van ilyen , eleinte agyon tudtam volna vágni, most már úgy vagyok vele, hogy le van ... szamárbőgés nem hallik az égig.

2009. máj. 18. 08:38
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszi az eddigi válaszokat! Én is irigységre tippeltem. Csak nem tudom miért irigyelnek. Nekem sem volt mindig "olyan jó", most is vannak problémáim, csak én teszek ellene. Ezek meg úgy takargatják a saját dolgaikat, hogy másokat mószerolnak. Az egyik unokatesóm állandóan utánoz. Csak elfelejti, hogy én 10 évvel vagyok idősebb, nem kellene ezt csinálnia, mert kimarad sok szép dolog az életéből, ami nekem megvolt. A másik unokatesóm egyidős velem, és a leghosszabb kapcsolata 6 hónap volt. Állandóan fogyózik, de nem sikerül neki. Amikor terhesség alatt híztam rengeteget jópofizott, miután lefogytam azt a sokat, hátam mögött szenyozott. Buta libák, de mit tegyek ellene? Mindenhol kibeszélnek, nekem meg már nincs kedvem sehova sem menni a családban. Hogyan állíthatnám le őket, mert nem tudják megunni!
2009. máj. 18. 08:58
 4/4 anonim ***** válasza:
Hülyén hangzik, de próbáld meg ezt elismerésként felfogni. Nyilván azért irigyek, mert valamit jobban csinálsz, mint ők. Ha meg nagyon zavar, akkor szembesítsd őket azzal, amiket állítanak rólad és akkor talán abbahagyják. Ha meg mégsem, akkor el lehet kerülni őket jó messzire.
2009. máj. 18. 12:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!