Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak édesanyámmal?

Mit csináljak édesanyámmal?

Figyelt kérdés

Anyukám nagyon undorító.Sokszor bejön a szobába és elkezd cammogni,büfögni(elég hangosan).Mikor megjön a munkahelyéről akkor eléggé büdös szokott lenni(el is megy fürdeni de valahogy utána még büdösebb szokott lenni.Sokszor szokott még szellenteni is és már nagyon irritáló.Van amikor már szólok hogy haggya abba a büfögést erre ö azzal jön hogy 'én nem is szoktam soha büfögni csak amikor kell'.Általában napi 3 órát találkozok vele és azalatt többet büfög mint én 1 hónap alatt.

Mit csináljak vele?

14/f

2011. dec. 15. 21:24
 1/10 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom, szerintem ez tök jó poén, nem értem miért fogod fel ilyen tragikusan :D
2011. dec. 15. 21:26
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Ez tényleg undorító dolog. :( Nekem is van ilyen ismerősöm, volt már h ettem és akkor állt neki böfögni - azt hittem, kihányom a kaját.

Hiába beszélsz vele, úgysem használ, próbáld vhogy elviselni, v nem tudom. :(

2011. dec. 15. 21:30
 3/10 anonim ***** válasza:
Nekem is volt ilyen böfögésem. Súlyos emésztési zavaraim voltak. Sajnos erre a szag is utalhat.
2011. dec. 15. 21:44
 4/10 A kérdező kommentje:
De amúgy még elviselhető lenne ha mondjuk 1-2 hete csinálná de már lassan 1 éve...Szóval eleinte vicces volt aztán undoritó mostmár inkább idegesítő. :S
2011. dec. 15. 21:57
 5/10 anonim ***** válasza:
talán a táplálkozásán kéne változtatni?hogy ami ezt nem váltja ki,olyan kaját enni inkább.
2011. dec. 15. 22:02
 6/10 anonim ***** válasza:
Az emésztése rossz, egészségesebb ételt kellene ennetek...
2011. dec. 15. 22:21
 7/10 A kérdező kommentje:

Jajj igen ezt elfelejtettem mondani hogy 14-20 ig dolgozik.11 kor kel fel 13 kor indul dolgozni és addig nem eszik semmit és este mikor hazajön akkor hát netudjátok meg.Ma pl:3 szendvics 2 tányér krumplifözelék rántotthússal.

És mikor szólok neki hogy ne este egyen az a válasza 'Hát ö nem ér rá enni napközben mert annyi a dolga'.

2011. dec. 15. 22:32
 8/10 anonim ***** válasza:
80%
Ne bírálja már felül egy 14 éves a güriző édesanyját. Én is pontosan így eszem, és nekem is voltak emésztési gondjaim büdös büfögéssel, de hála Istennek, elmúltak, viszont enni a mai napig csak így tudok. 14 évesen te mit tudsz a világról? Ne magadhoz mérjél mindenkit. Örülj neki, hogy neked van jó időbeosztásod, amikor tudsz és ráérsz enni, és örülj annak is, hogy valaki feláldozza az egészségért azért, hogy te mindezt meg tudd tenni! Legfőképpen pedig annak örülj, hogy még van, aki büdösítsen, mert egyszer sajnos már nem lesz, és akkor boldogan szagolnád még, de már nem lesz kit. Úgyhogy maximum aggódnod lehet Anyukád egészségéért, és annyit mondhatsz neki óvatosan és aggódva, hogy esetleg nézesse meg magát orvossal. Semmi egyebet.
2011. dec. 15. 22:54
 9/10 anonim ***** válasza:
Hát esetleg megtanulhatnál főzni, nem szégyen, ha egy férfi jól tud főzni, a legjobb szakácsok is férfiak. Biztos örülne, ha néha főznél valami egészségeset magatoknak.
2011. dec. 15. 23:13
 10/10 anonim ***** válasza:
üljetek le és ezt mond el neki, meg kell, hogy beszéljétek, hogy mi ez és kérd meg, hogy menjen orvoshoz. ne félj attól, hogy megbántod, de csak szépen szólj neki kultúráltan, lehet hogy tényleg beteg, ha meg nem akkor ez elég illetlenség és mond meg neki hogy zavar a lényeg, hogy beszéljetek errol
2012. febr. 25. 00:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!