Ti mit adnátok egy felnőtt férfinak karácsonyra?
Figyelt kérdés
mármint jó kapcsolatban vagyunk, de szeretnénk meglepni valamivel, mert ő is minden alkalommal meglepett minket..ti mit adnátok?? 152011. dec. 15. 18:22
21/29 A kérdező kommentje:
:))és te nő vagy?? nem tudom, azt mondta az egyik ismerősöm, hogy a férfik nem nagyon szeretik az ilyesmiket..mármint a kekszes, csokis dolgokat...ez hülyeség??
2011. dec. 16. 18:49
22/29 anonim válasza:
Nő vagyok.
A férjem imádja! :)
Úgyhogy ez is pasifüggő szerintem.
23/29 A kérdező kommentje:
huhh..akkor jó:)
2011. dec. 16. 18:52
24/29 anonim válasza:
Vagy..
Csinálj felesbe, készítesz ebből egy picit, meg készítesz valami sós süteményt, a doboz egyik felébe beteszed az egyiket, egy szalvétával elválasztod őket, a másik felébe meg a másikat helyezed.
Így tuti nem lesz baj! :)
25/29 A kérdező kommentje:
okés, lehet hogy így csinálom, pl. mézeskalács?
2011. dec. 16. 19:04
26/29 anonim válasza:
Az nem is sós sütemény :)))
Úgy gondoltam, hogy csinálsz valami édeset pl. a majomkenyeret (vagy amit szeretnél) a doboz egyik felébe, a másik felébe meg sósat pl. pogácsát, vagy sajtos rudat, sajtos tallért..
27/29 A kérdező kommentje:
ja, értem, bocs, igazad van:)
2011. dec. 16. 19:09
28/29 anonim válasza:
De amúgy a gesztus a lényeg, nem az, hogy mit készítesz! :) Örülni fog, hogy gondoltál rá!
29/29 A kérdező kommentje:
remélem:)
2011. dec. 16. 19:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!