Mit szólsz hozzá, hogy nők Magyarországon 28 évesen vállalják az első gyereket?
csak egy észrevétel:
fura, hogy aki szerint a harminc a reális, az azt hangoztatja, hogy senkinek semmi köze nincs hozzá hogy 30 évesen szült, mindenki maga dönti el.
de azért mindenkit lepontoztak, akik meg leírták hogy fiatalon szültek :D:D
(rájuk nem érvényes a mindenki maga dönti el - ne szólj bele - filozófia???)
28 évesen kezdi azt érezni az ember, hogy kezd kifutni az időből, és viszonylag megteremtett mindent, hogy normális élete legyen a gyermekének és fel tudja nevelni. Nem adósságokra akar az ember gyereket vállalni.
Párom is nemrég döntött úgy, hogy mostmár vállalhatunk. Össze is jött, de 23 hetesen halva született. Ezután mégjobban akartunk. Összejött, erre nemrég megtudtam, hogy a leépített emberek közt vagyok. Most főhet a fejem, ha a tartalékainkat feléljük mi lesz, de akkor is akarjuk ezt a babát. Az szt-kás orvosokról nem mondok semmit, mi kénytelenek vagyunk magándokihoz járni.
Én pont 28 évesen szültem. :)
De jöhetett volna hamarabb is, ha lett volna apajelölt a képben. 26 voltam, amikor megismertem a férjemet, 2 év múlva már megvolt a lányunk. :)
Azt hogy még így is elkapkodják a dolgot :)
Nem amúgy, komolyan azt gondolom, hogy senkinek semmi köze hozzá, hogy ki mikor szül.
Nem tök mindegy?
Az a nő,aki 25 éves kora előtt szült öregebbnek is fog kinézni a 30as éveiben.Mint egy lelakott 40es:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!