Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Elég hangulatember vagyok...

Elég hangulatember vagyok amin nem tudok változtatni. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Szeretnék általános, jó közérzetet, boldogságot. A külsőmmel nincs bajom, szóval önbizalomhiányom nincs, csak egyszerüen néha úgy érzem, nem sok értelme van az életemnek. Nincs sok barátom, barátnőm, sok emberről kiderült hogy egy szemétláda, akikben bíztam és azt hittem hogy a barátaim. A pasiknál sem vagyok szerencsés, sajnos nem lehetek együtt azzal az illetővel akit szeretek (csak titokban), de nem részletezném, hogy miért. Nagyon ingadozó a hangulatom is, sokszor ha elindulok bulizni egyszerüen ideges leszek de nem tudom miért. Pedig nem történt velem semmi olyan, nem bántott senki. Elég pesszimista is vagyok. Én mostmár ilyen maradok? 21/L
2009. máj. 17. 18:25
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Én is ilyen vagyok.

Szerintem nem maradunk ilyenek, ha jönne valami olyan nagyobb jó dolog akkor meg tudnánk változni. Vagyis szerintem én meg tudnék... csak hát minden ugyanolyan és így nem érdekel az egész...

De szerintem meg lehet változni, legalább egy kicsit. Csak kellene hozzá valami, mert magától nem megy.

2009. máj. 17. 18:48
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Mindkettőtöknek kellene valami rendszeres és tartós hobbi, ami leköt és örömöt okoz. Gyerekek, nekem egy pocsék családban kellett felnőnöm, ahol egy perc nyugi sincs, ha nem lennének a hobbijaim, már rég bediliztem volna, nektek meg ilyen sincs. Tessék keresni valami hobbit, énekeljetek, vannak kórusok (én is csinálom), vagy menjetek el táncolni, vagy bármi... Ebbe nem szabad így belenyugodni, változtatni kell, mert ha egyszer családotok lesz és gyereketek, nekik se lesz jó, ha a hangulatotok szerint bántok velük.
2009. máj. 17. 19:39
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

1. válaszoló vagyok. Nekem is pocsék családban kellett felnőnöm, sőt élnem most is. Apám állandóan részeg, ha meg nem akkor csak simán a semmiért erőszakos, de mindig megvert. Anyám se véd meg, sőt idegileg ki van készülve. A többiről ne beszéljünk.

Nekem van hobbim, mindig is volt. Nem tudom mennyire hasznos, mert ha rossz kedvem van teljesen mindegy, hiszen nem tudom csinálni, amíg helyre nem rakom magamban a dolgokat.

Na jó hagyjuk.

A hobbi szerintem is jó ötlet lehet bár én inkább arra a változásra gondoltam, hogy szerelem és környezetváltozás, munkahely majd később.

2009. máj. 18. 01:23
 4/4 anonim ***** válasza:
95%

Szia!

Szerintem neked a világgal van bajod, és amíg azt le nem rendezed magadban addig te sem leszel boldog. Ez a hozzá állás olyan kamaszos. Amúgy szerintem ki fogod nőni, de nézz körül! A világ nem te körülötted forog és nem is én körülöttem. Amíg nem tudod elfogadni az embereket, ők sem fognak téged elfogadni. (ez mind tapasztalat) Ápold egy kicsit a lelkedet, menj ki a természetbe és fedezd fel, hogy igenis vannak szép dolgok a világban. Ezek a dolgok érted is vannak, csak nyitnod kell a világ felé egy kicsit. Ha nem is szóban, de magadban, a lelkedben bontakozz ki.

Mellesleg nem ártana ha szednél egy kis magnéziumos tablettát, az jót tesz a közérzetnek, és a feszültséget is oldja.

2009. máj. 18. 14:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!