Úgy érzem, hogy a feleségem és a fiam között van valami, elkezdtem furcsa dolgokat észrevenni, csak beképzelem? Nyugtassanak meg
44 éves férfi vagyok, van egy 20 éves fiam és egy 28 éves feleségem.
2 éve vagyunk házasok, 3 éve vagyunk együtt. Én fiatalosnak tartom magamat, ezért nem volt probléma a korkülönbség, nagyon jól megértettük egymást mindig. A fiam már nem volt kicsi, mikor megismerte, gyakran beszólt neki, eleinte nem kedvelte,de aztán a fiam időközben hozzám költözött az egyetem közelsége miatt, elférünk mindhárman bőven és könnyen ment nekik az együttélés, elkezdtek jóban lenni. Sokat dolgozom, van, hogy el kell utaznom a hétvégére. A fiam érdeklődéssel figyeli a feleségemet, feltűnt az utóbbi néhány hónapban, hogy túlságosan ragaszkodik hozzá, őt hívja el helyettem rendezvényekre, vele beszél meg mindent. Én alig tudok valamit az életéről, mindig is olyan művészlélek típus volt, festőnek készül, elég kemény kritikája van a világról, de egyébként nem szokott minden gondolatáról beszámolni. Tett egy olyan kijelentést körülbelül 2 hónapja, mikor el kellett utaznom egy hétre, hogy nem érti, miért hagyom magára a gyönyörű feleségemet, nála jobbat nem találhatnék és hogy ő a helyemben megbecsülné. Ekkor lepett meg először ez a dolog, mert sosem érdekelte a magánéletem, vagy úgy egyáltalán, hogy mit csinálok. Elkezdtem nyitott szemmel járni, és felfigyeltem apróbb jelekre, például, ahogy néz a feleségemre, ha kisebb veszekedésnek a fültanúja, akkor is neki ad igazat, engem szid és le is festette őt az egyik hétvégén, mikor nem voltam itthon, ez csak később derült ki, mert érdekes módon mindketten elhallgatták. A feleségem megsimítja az arcát, puszit ad neki, pedig már nem kisfiú.
Erről nem beszéltem még egyikükkel sem, azért fordulok ehhez az oldalhoz, hogy véleményeket kérjek kívülállóktól. Álmomban sem mernék ilyenre gondolni, de valami érzés ott legbelül elkezdett mocorogni és akaratlanul is a legrosszabbra gondolok. Remélem, hogy semmi nincs és csak képzelődöm, kérem segítsenek.
szerintem e gyerek lehet plátóian szerelmes belé, de sokakkal megesik, hogy a fiúk az anyjukat tartják minden nők legjobbjának, a lányok meg az apjukat
ami tuti megnyugtató lesz:
ha lenne köztük valami, a feleséged nem simogatná az arcát és adna neki nyíltan puszit
én mint nő, szeretnék annyit hozzáfűzni, ha felém volt érdeklődéssel bárki mint férfi, a párom reakciója az volt, hogy kedves volt, közvetlen volt ahhoz a férfihoz, ami által az a férfi szívesen fogadta barátságát és nicsak én lettem a "kívülálló".
ezzel még csak annyit mondanék, hogy a párom amilyen méltósággal és higgadtan viselkedik, hogy amikor féltékeny nem is látszik, hogy féltékeny, hogy így még jobban bele vagyok esve, mert mintha nem is érdekelné, hogy engem lenyúlnak így a harmadik fél nekem totál nem érdekes.
Azért ne zárjuk ki azt sem, hogy csak barátság van köztük, nem kell mindjárt a filmeken edzett agyunkkal a legrosszabbra gondolni! A fiadnak tetszhet, hogy a feleséged jobban megérti az ő festészeti ambícióit, és a kijelentése, hogy miért hagyod magára, fakadhat sima együttérzésből. (Ezt alátámasztja, hogy egy érzékeny, empatikus lélek lehet.) A feleséged meg egy kedves, mélyérzésű, szeretnivaló fiút lát benne, és megkedvelte. Én is szoktam néha puszit adni a fiú barátaimnak, "olyan édes vagy"-alapon, és ebben nincs szexuális vonzalom. (Van párom.) A saját férjem fiával dugni mindenképp morbid, ahogyan a saját apám feleségét megdugni szintén - ehhez nagyon-nagyon alja erkölcsiségű emberek kellenének. Persze ne legyél naiv, de ne is rögtön a legrosszabbra gondolj!
30/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!