A férjem mindenáron le akar költözni vidékre, én viszont nem szeretnék, mit tegyek?
Szerintem úgy semmiképpen ne menj, hogy "költözünk aztán majd lesz valahogy". Legalább egyikőtöknek legyen biztos állása.
Ez nem olyan dolog, amit csak úgy egyik pillanatról a másikra el lehet rendezni, csak azért mert a férjed "mostakarom"-ot játszik.
Utolsó vagyok.
Pláne, hogy vidéken, főleg az isten háta mögött munkát találni különösen nehéz lehet.
Ha van a férjednek pénze (biofalura) akkor menjetek.De ha átlagos emberek vagytok akkor az a a kis pénz is elfog menni. Szerintem a férjed ezt még nem tudja. ismerek olyat aki 1 honap múlva menekült vissza Budapestre és pedig ők igen tehetösek voltak és ők is a nyugalom miatt mentek le vidékre.Én reggel 6 kor végzek Budapesten és reggel 9 fele érek haza a távolság miatt!2x50 km csak.
de pl Nagytarcsa Kistarcsa jó hely ha már vidék kel neki.
Roszzindulatú cigányok meg mindehol vannak vidéken dögivel
7.
Érdemesebb lenne Pesten kibérelned egy szobát!
Nem tudom, mennyi a fizetésed, de ha a fele elmegy utazásra, biztos vagyok benne, hogy annyiból kijön egy szoba. Amúgy olyan 35-40 között már egy normális szobát ki tudsz bérelni rezsivel, internettel, mindennel együtt.
Én is annak idején 50 km-ről jártam be dolgozni, kegyetlen rossz volt, az a rengeteg idő, igaz, nekem térítették a bérlet egy részét, de akkor is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!