Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A férjem mindenáron le akar...

A férjem mindenáron le akar költözni vidékre, én viszont nem szeretnék, mit tegyek?

Figyelt kérdés
A férjem filozófus, azt mondja, sokkal jobb lenne a lelkének a vidék nyugalma. Ki is nézett ott egy házat, de engem ideköt a munkám, a fővárosba. Hajthatatlan, mit tehetnék? Engem is vonz, de nem tudom..fura lenne itthagyni mindent.
2011. dec. 13. 22:52
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem úgy semmiképpen ne menj, hogy "költözünk aztán majd lesz valahogy". Legalább egyikőtöknek legyen biztos állása.

Ez nem olyan dolog, amit csak úgy egyik pillanatról a másikra el lehet rendezni, csak azért mert a férjed "mostakarom"-ot játszik.

2011. dec. 13. 23:45
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó vagyok.

Pláne, hogy vidéken, főleg az isten háta mögött munkát találni különösen nehéz lehet.

2011. dec. 13. 23:47
 13/18 anonim ***** válasza:

Ha van a férjednek pénze (biofalura) akkor menjetek.De ha átlagos emberek vagytok akkor az a a kis pénz is elfog menni. Szerintem a férjed ezt még nem tudja. ismerek olyat aki 1 honap múlva menekült vissza Budapestre és pedig ők igen tehetösek voltak és ők is a nyugalom miatt mentek le vidékre.Én reggel 6 kor végzek Budapesten és reggel 9 fele érek haza a távolság miatt!2x50 km csak.

de pl Nagytarcsa Kistarcsa jó hely ha már vidék kel neki.

Roszzindulatú cigányok meg mindehol vannak vidéken dögivel

2011. dec. 14. 00:01
 14/18 anonim ***** válasza:
Egyetértek az 1. és a 7. válaszadóval.
2011. dec. 14. 08:49
 15/18 anonim ***** válasza:
Hát, én vidéken lakom, de szerintem is csak akkor határozzátok el, ha tényleg van munka... Ott a közelben, vagy akármi... Úgy nehéz lesz, ha csak bele az ismeretlenbe... Amúgy okés, hogy csend, nyugalom, stb, tényleg jó, de nem egy olyan embernek aki pl a fővárosi élethez szokott... Állandó rohanás, stb, ha lekésed a villamost, mész a következővel, ami rá negyed órára megy. Vidéken ez nem így működik... Buszok nálunk pl óránként járnak, ha 6-ra be akarsz menni dolgozni, már a 4.50-es busszal el kell menned, és 14-kor végzel, akkor pl 15-re érsz haza. Jobb esetben. Plusz, ha bejárós vagy, akkor azért se vesznek fel munkahelyre, nem szeretik a bérletet fizetni, ami itt 20km-re 14 ezer ft. Árak vidéken olcsóbbak, nekem Pest drágább. Plusz faluban mindenki ismer mindenkit, vigyáznod kell, ki mit hisz rólad, mert másnapra az egész falu annak az egy embernek a véleményét fogja osztani. Vannak előnyök is, persze, de csak a nyugalom miatt leköltözni nem éri meg. Amúgy én Szegedtől nem messze lakom
2011. dec. 14. 09:22
 16/18 anonim ***** válasza:

7.

Érdemesebb lenne Pesten kibérelned egy szobát!

Nem tudom, mennyi a fizetésed, de ha a fele elmegy utazásra, biztos vagyok benne, hogy annyiból kijön egy szoba. Amúgy olyan 35-40 között már egy normális szobát ki tudsz bérelni rezsivel, internettel, mindennel együtt.

Én is annak idején 50 km-ről jártam be dolgozni, kegyetlen rossz volt, az a rengeteg idő, igaz, nekem térítették a bérlet egy részét, de akkor is.

2011. dec. 14. 09:57
 17/18 anonim ***** válasza:
menjen el,te maradj itt,péntekenként utazz le hozzá és meglátjátok.
2011. dec. 14. 14:16
 18/18 anonim ***** válasza:
39%
Ha ő még a települést is kinézte akkor ott tuti nő van a dologban,és még annyi,hogy én tuti nem hagynám hogy bútorként hurcibáljanak,és nem adnám a biztos munkám az életem másért,az ő hisztijeiért,költözzön egyedül.Az emberek sajnos nem tudnak kellőképpen önzőek lenni ezét meghunyészkodnak és élnek a posványban...
2011. dec. 14. 17:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!