Esküvő előtt fél évvel még belefér egy kaland?
Nah, leírom a nagybecsű véleményem :DDD
Végül is inkább most, mint amikor már házasok vagytok...
De ne haragudj már, meg tudnád ezt tenni?! Szerintem ha már most azon jár az eszed akkor nem az az igazi akit el akarsz venni. Szerintem nem szereted igazán.
Gondolkozz el, mert drága a válás. Az esküvőről nem is szólva...
Én nem minősítelek(mások már megtették és úgyis tudod, hogy mit gondolunk a tettedről).
Válasz: nem fér bele. Ha valaki esküvőt tűzött ki már, annak ilyen megbocsáthatatlan. Én a helyedben nem házasodnék, mert szerintem el fogtok válni. Nemcsak akkor, ha te fenntartod ezt az életvitelt, de akkor is ha hűséges leszel a házasság alatt, de kiderül, hogy mit tettél előtte. Véleményre voltál kíváncsi...megkaptad, nem kell háborogni. Én feleségként ilyet nem bocsátanék meg. Ráadásul erre még azt sem mondhatod, hogy hirtelen megtörtént, hisz előre tervezed. Én sosem mennék hozzá ilyen emberhez...engedd el a menyasszonyt, ha még kalandokra vágysz. Házas emberként mondom neked, hogy ha ilyen gondalataid vannak, még nem értél meg a házasságra.
Szerintem kérdezd meg a PÁRODAT, mit szólna hozzá?!?
Ne ide írkálj!
Egyértelmű a válasz: nem!
Én ilyenkor mindig arra gondolok, mi lenne ha fordítva történne minden!Neked hogy esne?
Szerintem döntsd el hogy a menyasszonyod a fontosabb vagy az a "lezáratlan kapcsolat".Miért ha lefexel vele akkor már lezártnak tekinthető??!Ezt nem igazán értem.A csajért se adnék 5ft-ot sem ,ha tudja,hogy van menyasszonyod mégis a te f.rkad kell neki!!!Te tudod, de szerintem dönts, és akkor azt csinálsz amit te akarsz!
Szia!
Nem olvastam el a hozzászólásokat. Az én véleményem: ne minket kérdezz, hanem a menyasszonyodat.
Joga van tudni, hogy kihez megy hozzá. Hazudozással, elhallgatással nem kergetheted bele egy házasságba, ha megteszed, szemétláda vagy!
Ha ő úgy dönt, hogy így is kellessz neki, ám legyen, de add meg neki azt a jogot, hogy dönthessen a dologban. Ez így fair.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!