Miért jobb egy gyereknek ha olyan családban nő fel ahol a szülők szeretik egymást?
18 éves vagyok. A szüleim még nincs egy éve, hogy elváltak, viszont Édesapám már több, mint egy éve elköltözött tőlünk.
TE valószínűleg tudod mit jelent egy jó családi ebéd, vacsora. Egy gondtalan karácsony, egy átbeszélgetett esős este, a családi társasjátékozások. De én, meg a 10 éves húgom ebből már kimaradunk. Édesanyám keményen dolgozik, hogy a "család-látszat" meglegyen, de ez már SOHA nem lesz ugyanaz.
Nem tudom leírni azt az űrt, ami bennem volt, Édesapám elköltözése után. Majd' egy év, és egy fantasztikus szerelem kellett a eldolgozásához. Most már evickélek valahogy, de még nem 100%-os a "gyógyulásom", és soha nem is lesz annyi, mert ez egy törés. Amit én már nagyjából átéltem.
Pszichológus kezelt három hónapig.
A kishúgomnál rosszabb a helyzet. Ő magába folytja. Pedig Édesapám volt vele GYES-en, így ők picit közelebb is állnak egymáshoz.
Képzeld csak el... belőle vajon mindez mikor fog kijönni?
Elváltam, elvált szülei voltak a volt feleségemnek, ez egy példa a nőknek hogy bárikor elválhatnak.
Ezért a fiamnak mindenképp tanácsolni fogom hogy nehogy elvált szülők gyerekét vegye el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!