Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Más is utálja az anyját itt...

Más is utálja az anyját itt rajtam kívül? :@

Figyelt kérdés
2011. dec. 11. 11:46
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
De még mindig nem tudjuk, mi is a baj anyukáddal. Így elég nehéz tanácsot adni.
2011. dec. 11. 12:47
 12/15 anonim ***** válasza:

Nem tanácsot kért, hanem megkérdezte, te utálod-e az anyukád -_-

Én nem utálom sőt, nagyon is szeretem. :)

2011. dec. 11. 14:17
 13/15 anonim ***** válasza:
59%

Én ezért pontoztalak le:

"Majd helyrejön az agyatok, ha édesanyátok meghal egyszer..."

Érzelmi zsarolás, nem szeretem az ilyet.

"Akkor majd sajnáljátok, amikor ti is szülők lesztek, és megértiteik, hogy minden, amit tesz, értetek tett, ti pedig így viselkedtek vele."

Van valami régebbi mondás, amire pontosan nem emlékszem, de az a lényege, hogy aki szereti a gyerekét az időnként jól megveri. Vagy olvastam tegnap hogy egy anya 9 évre bezárta a gyerekét a konyhába mert féltette. Ő is csak jót akart.. Azért írtam ilyen szélsőséges esetet, hogy jobban szemléltessem, hogy attól, hogy a szülő jót akar, még nem biztos, hogy jót is tesz a gyerekének. De nem minden szülő akar jót, elég sokan arra használják a gyereküket, hogy bele lehessen rúgni valakibe, aki kiszolgáltatott és gyengébb náluk. Ha te ezt el sem tudod képzelni, irigyellek, mert ez azt jelenti, hogy egy szerető, támogató családban nőttél fel. Nem mindenki ilyen szerencsés..

"Ki ad nektek enni, ki vesz ruhát, ki fizeti az internetet, telefont? Ez a minimum, amiért tisztelettel és hálával kellene gondolnotok rá."

Nekem olyan 95%-ban apukám fizetett mindent, ő örökölte a lakást, és ő tartott el minket. Egyébként az, hogy eltart, ad kaját, fizeti a számlákat az anyuka tisztelendő dolog, de ha lelkileg tönkreteszi a gyerekét, nem az fog eszébe jutni a gyereknek, hogy vert, terrorizált, de milyen rendes, hogy legalább kaját kaptam.

"De amilyen gyenge a mostani tizenévesek értelmi színvonala, hozzátok bizony a jó átlagot!"

Nem tizenéves vagyok, de ez most lényegtelen végül is, nem csak a kamaszoknak lehet baja az anyjukkal. Arról meg a szülő lehet, ha tiszteletlen lesz a gyerek és a való világon nő fel.

"Lehet lepontozni, annál jobban bebizonyosodik, hogy igazam van!"

Látod, te írtad. De ha nem írtad volna, akkor is lepontoztalak volna, ha leírsz valamit, lesz akinek tetszeni fog, és lesz, akinek nem.

Végezetül: én nem utálom az anyukámat, de elég sok mindent elrontott, ezt már ő is nem egyszer belátta.

2011. dec. 11. 14:28
 14/15 szamo77db ***** válasza:

Utálom, gyűlölöm! Én az általános 8 évéből ötször jeles

átlaggal végeztem, de a legrosszabb eredményem is 4,7 volt. Ha ideges volt, állandóan verte a fejemet, ha még

idegesebb, akkor szíjjal vert meg úgy, hogy tesi órán nem

tudtam, mit hazudozzak, mitől véraláfutásosak a combjaim.

Aztán, amikor a legnagyobb szükségem lett volna rá, várat-

lanul öngyilkos lett! Ja, és 3 kistesómat gyilkoltatott

meg abortusz által! Egyedül vagyok a világban!

2011. dec. 11. 17:28
 15/15 anonim ***** válasza:
14:28,igazad van,teljesen egyetértek veled! 17:28:jézusom,az anyádnak komoly pszichológiai problémái voltak,sajnálom,ami veled történt!
2011. dec. 11. 17:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!