Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Létezik, hogy egy férfi 35...

Létezik, hogy egy férfi 35 évesen,5 és fél év kapcsolat után, a kisbabája születése után meleggé váljon?

Figyelt kérdés
Most hagyott el, ezzel indokolta.
2011. dec. 7. 11:43
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:
Én csak attól félek, hogy a gyerekét nem fogja látogatni. Volt már az előző házasságomból 2 gyerek, akik már 14 és 16 évesek, és ők már 13 éve nem látták az apjukat. Most nagyon átgondoltam, hogy legyen-e közös babánk, és mivel minden olyan szépnek látszott, hát bevállaltam. Nem gondoltam volna, hogy kétszer is bele fogok lépni ugyanabba a sz..ba.
2011. dec. 8. 16:01
 22/24 anonim ***** válasza:
100%

# 19/21 Időpont 12-08 09:19 válaszát nagyon hasznosnak találom, egyetértek vele.

Kérdező, szerintem is igazából mindig is meleg volt, nem azzá vált hirtelen. Erre utal a kevés együttlét is.

Nem szép amit tett, de gondolom neki sem volt könnyű próbálta jól csinálni, de aztán valahol félúton borult minden és végül ez lett belőle. Nem hinném, hogy a kezdetektől fogva számítóan erre játszott, akkor nem most csinált volna neked gyereket, hanem x hónap vagy 1 év után, nem várt volna eddig.

Hagyd most kicsit, aztán később beszélgessetek el. Nyíltan, előítéletek nélkül közelíts felé, beszélgessetek és kérdezz rá, mit gondol miért is tette, mert te nem érted.

Nagyon ritka, hogy egy heteroszexuális férfinél a gyerek miatt teljen be a pohár (elege van a házasságból, hirtelen sok neki még a gyerek is, a felelősség, úgy érzi megfojtják a hetero szokások és hirtelen úgy gondolja ő inkább meleg. Ez rettentően ritka, gondolom azoknál következik be akik mindig hajlamosak voltak hirtelen beleugrani dolgokba, jellemzőek rájuk a fellángolások és nem annyira stabil személyiségek.

A legtöbb esetben úgy van, ahogy már előttem is írták sokan, mindig is meleg volt, csak eddig próbált beilleszkedni, de most már úgy döntött nem hazudik tovább.

Egyébként szerintem ez jó, nem lett volna öröm egy olyan házasságban élni, ahol az egyik fél titokban másokhoz vonzódik, másba szerelmes, vagy éppen továbbra is elnyomja ezt de folyton dühös, frusztrált stb.

Nem vagy egyedül, megtörtént már ilyesmi több nővel is, de idővel sikerül majd feldolgoznod és már nem lesz ilyen nehéz. Még semmi sincs veszve, lehet neked is rendes életed, ez most kicsit nehéz lesz, de még lehetsz boldog. Ez csak egy átmeneti időszak az életedben.

2011. dec. 15. 01:42
 23/24 anonim ***** válasza:
Szerintem később, ha kicsit kiegyensúlyozottabb lesz fogja látogatni a gyerekét, vagy majd beszélsz vele erről és elmagyarázod neki mennyire fontos ez. Valamennyire csak szereti a gyerekeket, ha bevállalta. Úgy értem én tényleg nem akarok sajátot, nem vagyok oda értük így még a jó álcáért sem vállalnám be. Tehát neki is fontos lenne, hogy látogassa hiszen valószínűleg nem lesz több gyereke.
2011. dec. 15. 01:46
 24/24 anonim ***** válasza:
52%

Mindig is meleg volt.

Itt mindenki csak veszített, de a gyerek már megvan, A kicsi megérdemel egy jó életet. Próbáld meg őt szeretni mindennél jobban.

2011. dec. 23. 20:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!