Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Létezik, hogy egy férfi 35...

Létezik, hogy egy férfi 35 évesen,5 és fél év kapcsolat után, a kisbabája születése után meleggé váljon?

Figyelt kérdés
Most hagyott el, ezzel indokolta.
2011. dec. 7. 11:43
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%

Csak én nagyon szeretem még mindig. Hétvégén ment el, és nagyon nehéz felfognom.

Megértem, hogy most nagyon rossz neked és szörnyű a veszteségérzeted, de pár hónap múlva be fogod látni, hogy neki is meg neked is jobb ez így. Képzeld el, milyen lenne ezek után együtt maradni, hogy tudod, hogy a párod mégcsak nem is igazán vonzódik hozzád, mert a pasikra gerjed:SSS ennél te is sokkal többet érdemelsz, olyat, aki imád, szerelmes és te vagy neki az egyetlen.

2011. dec. 7. 12:12
 12/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Azt hiszem idővel megbirkózom a dologgal.
2011. dec. 7. 12:17
 13/24 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk az sokat elárulhat h ki miatt volt ritka a szex.Ha miatta akkor meleg volt akkor is.Bár sztem mindig is az volt.De jól kitolt veletek.Sajnálom,fel a fejjel:(
2011. dec. 7. 12:35
 14/24 A kérdező kommentje:
Természetesen miatta. Nálunk ő volt mindig fáradt. :(
2011. dec. 7. 12:37
 15/24 anonim ***** válasza:
100%
Annyira sajnállak! :-( Az biztos, hogy ehez idő kell, hogy feldolgozd.
2011. dec. 7. 13:44
 16/24 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon sajnállak, valószínűleg biszex és ráunt a megjátszásra, de azért a helyedben elmennék kivizsgáltatni magam, nem e hozott valamit haza.
2011. dec. 7. 18:03
 17/24 anonim ***** válasza:
74%

Nekem van egy megérzésem!

Direkt csinált neked egy gyereket hogy legyen egy "saját gyereke" mielőtt még elindul a homoszexualitás felé...sajnos elég csúnyán ki lettél használva...:(((

A pasi ha buzaként éli az életét soha sem lett volna saját vér szerinti gyereke...így viszont megvárta a terhességet, azt hogy egészséges lett a gyereketek, így aztán célját elérte, megy buzu1ni.

Sajnálom :(

2011. dec. 7. 18:09
 18/24 A kérdező kommentje:
Hát igen, ez a kivizsgálás tényleg jó ötlet. De ha hazahozott valamit, én megölöm!!
2011. dec. 8. 05:21
 19/24 Homo Phil válasza:
92%

A kérdezőnek:

Tény: meleg (biszex) az nem lesz valaki, hanem már születésétől fogva az. Persze vannak olyanok, akik évtizedekig elnyomják magukban saját szexualitásukat (van olyan ismerősöm, akinek 54 évesen, két felnőtt gyerek után volt az első meleg kapcsolata, miközben 40 évig pasikra vágyott).

Ennek nem az illető, hanem a társadalom homoszexualitáshoz való viszonya (megbélyegzés) az oka.

Ezért kell elkülöníteni a homoszexualitást és a homoszexuális viselkedést.

A melegek többsége (heteró) házasságban él, gyermekeik vannak és a környezetüknek sejtelme sincs arról, hogy meleg késztetéseiket fél óra alatt gyorsan elintézik (kocsi, nyilvános WC, parkok stb.), hiszen nem mernek tartós kapcsolatot felvállalni a lebukás miatt. Ennek következménye, hogy nincs idejük válogatni. Ez a legveszélyesebb része a dolognak (fertőzések, zsarolás stb.).

A kapcsolat (még nem volt házasság) általában a szerelemről szól. Az, hogy volt-e szerelem mindkét részről azt persze soha nem fogja megtudni. A kapcsolatok "sajnos" jelentős része nem a szerelemről szól. Sokan élnek együtt megszokásból, anyagi érdekből stb. és persze az ilyen családokban is születnek gyermekek. Így van ez már évezredek óta.

Egy gyermek születése sok mindent megváltoztathat, akár a hirtelen jött felelősség, akár a szülés előtt-utáni szex hiánya okozhatja a korábban visszafogott szexuális késztetések megélését.

A kérdés csak az: valóban fontos-e, hogy azért hagyta el, mert homoszexuális? Ha azt mondta volna: bocsi elfogyott a pénzed vagy más nőbe lettem szerelmes stb. akkor könnyebb lenne?

Persze természetünknél fogva olyanok vagyunk, hogy jobb, ha nem a mi hibánk a keletkezett probléma. Mindig más(ok) a hibásak...

Ha úgy ítélte meg, hogy kapcsolatuk olyan szinten van érzelmileg, hogy bevállalhatja a gyermeket, tévedett. Ezzel nem a kérdezőre tolom a felelősséget, csupán azt jelzem a történet (legalább) 3 szereplős...

A homofób válaszolóknak:

Sajnálatos, hogy azért kell sokaknak titkolniuk valódi énjüket, mert vannak olyanok, akik számára az a fontos, hogy a szerelemben kinek milyen a nemi szerve és nem az, hogy valódi érzelmeken alapul vagy sem. A népesség harmadának vannak homo/biszexuális késztetései, a homoszexualitásukat megélők aránya pedig (4+2%) Magyarországon.

Egyébként pedig: a homoszexualitás nem csak játék és kacagás és nem egyfajta mánia vagy szokás, amin lehet változtatni. Próbáljon meg bármelyik heteroszexuális lemondani a szexuális vágyairól évekig csak azért, mert a környezete nem fogadná el. Eredmény: szexuálneurózis és a későbbiekben egyre vadabb és perverzebb szexuális vágyak. Ezek figyelhetőek meg a cölibátusban élők jelentős részénél is. :-*

2011. dec. 8. 09:19
 20/24 anonim ***** válasza:
100%
Én ismerek egy olyan férfit, aki 31 éves, felesége van és biszex. És ők is akarnak gyereket...a nő semmit nem tud az egészről! Ő biztosan tudta, hogy a férfiakat (is) szereti, de nem akarta elmondani neked mert "normális" életet akart élni, a társadalmi elvárásoknak megfelelni, de aztán nem jött össze, de a gyereke mindig megmarad. Sajnálom, hogy így felhasznált téged :-(
2011. dec. 8. 15:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!