Miert vagyok boldogtalan?
Figyelt kérdés
15 eve vagyok ferjnel es hianyzik eletembol a szerelem,szenvedely.normalis dolog ez?letezik szerelem elet vegeig?minnel idosebb vagyok annal inkabb hianyzik ez az erzes2011. dec. 6. 23:02
1/8 anonim válasza:
Nem eszel jó kajákat, vagy nem elég változatosan sztem azért!!
2/8 anonim válasza:
gondolom beleuntál a szürke hétköznapokba...
Csináljatok valami nem megszokottat!
Ruccanjatok ki valahová, ugorjatok ki együtt ejtőernyővel egy repülőből tudomisén.. XD
3/8 anonim válasza:
közös délutáni-esti programok..és valahogy az éjszakai életeteket is fel kellene pezsdíteni...
picit tegyél önmagadért is,hogy jól érezd magad a bőrödben
4/8 anonim válasza:
Mi a házasságunk 16. évében "csináltunk" gyereket (34 évesek voltunk) és azóta rendben van az érzelmi életünk is. :)
5/8 anonim válasza:
hát az elég durva lenne, ha most azért vágnának bele a gyerekvállalásba, mert ellaposodtak.. A gyerek sok esetben nem megoldás, csak egy lánc..
6/8 anonim válasza:
Akkor 3 eset van. Vagy elválnak, mert elhidegültek. Vagy párterápia és megpróbálják feléleszteni a kapcsolatot. Vagy elfogadják, hogy 15 év múlva a szerelem már inkább szeretetté változik. Végül is 3 választási lehetőség, az nem kevés, nem? :)
7/8 anonim válasza:
párterápia... 15 év az 15, próbáljátok meg nem elszúrni.. : (
8/8 anonim válasza:
Ez attól is függ, hogy valóban szerelmes voltal -e a parodba és forditva is?
Azért 15 év utan még nem lenne szabad igy érezned.
En hosszù év utan talalkoztam az elsõ szerelmemmel, (nem történt közöttünk semmi), de azt az érzést hosszù évekig nehéz volt legyõznöm. Ekkor jöttem ra, hogy talan nem a férjem az igazi, hanem õ.Ha igazat mondott,akkor forditva is igaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!