Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek ha járok lakivel...

Dóci cica mica kérdése:

Mit tegyek ha járok lakivel és apa nem tugya és nem is engedni ha kiderülne? (és egyszer már rájött csak akkor úgy tettünk mint ha szakítanánk)

Figyelt kérdés
2011. dec. 5. 16:17
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
mindenki ezt mongya de sztem a szerelem nem korhatásos
2011. dec. 5. 16:48
 12/17 anonim ***** válasza:
MONDJA!!!!!!!!!!
2011. dec. 5. 16:48
 13/17 tetris ***** válasza:
Hányas vagy nyelvtanból?
2011. dec. 5. 16:50
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Neked még keményen a tanuláson kellene törnöd azt a buta fejedet. Látszik, hogy a sötét Dócban élsz. Nem Te vagy az oka, a környezeted, főként a szüleid nem figyelnek rád.
2011. dec. 5. 16:55
 15/17 anonim ***** válasza:
De, korhatáros.
2011. dec. 5. 16:56
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Hát ez hihetetlen ... Pont tegnap sírt nekem is a 13 éves húgom, hogy miért nem engedjük bulizni. Szerencsére ő megértette, hogy még gyerek, és nincs más dolga mint tanulni meg max. este hatig a barátokkal lógni. Neked is ez a dolgod, nem pasizni. Egyáltalán, mi az ami miatt "kapcsolat" a kapcsolatotok? Meddig jutottatok el? Kézfogás, csók, szex?
2011. dec. 5. 16:58
 17/17 anonim ***** válasza:
100%

Csapkodd magad fejbe egy helyesírási szótárral. Kérlek! Vagy kérd meg apádat, szerintem megteszi, főleg miután látta, mit írtál ide és hogyan.

Tanulj, ne pasizz. Nekem ez a tanácsom.

(Nem tanulok magyar tanárnak, viszont normális ember vagyok, akinek legalább az alapműveltsége megvan, emellett még az a csodálatos képességem is, hogy a saját anyanyelvemen tudok írni... Úgy emberformában..)

2011. dec. 5. 19:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!