Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan vegyem rá, hogy menjen...

Hogyan vegyem rá, hogy menjen orvoshoz?

Figyelt kérdés
A barátomról van szó (21 éves). Lassan egy hónapja verekedett egy másik sráccal aki a hasba rúgta és azóta néha elkezd fájni neki. Vagy 2-3x mondta én pedig mondtam, hogy menjen orvoshoz mert ez nem játék, de azóta nem is mondja. Csak simán észreveszem mert akkor szokott ilyen lenni ha fáj valamije. Pénteken meg szombaton is együtt aludtunk és többször is felkelt, járkált, leült, lefeküdt meg mindent csinált (nem szóltam neki de észrevettem). Minden nap elmondom neki, hogy menjen el de nem akar. Hogy lehetne rávenni?
2011. dec. 4. 12:36
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Hoppá, igazad van, ez de cinkes :DDDD Félreolvastam, ezer bocsánat.. xD Valóban nincs méhe xDDD uuh, na most elástam magam xDDDD :'D
2011. dec. 5. 10:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!