Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért néznek le a barátok,...

Miért néznek le a barátok, amiért nem tartok születésnapi bulit, ti hogyan töltitek a szülinapotokat?

Figyelt kérdés
Külföldön élek és itt az összes barátnőm bulit, összejövetelt csapott szülinapjára, én meg semmit és emiatt nagyon furcsán néznek rám, hogy én miért nem, én nem vagyok az az összehívós, most akkor partit csapok típus. A másik,hogy az igazi barátnőim nem itt élnek, a családom is távol, valahogy nem is kívánom ezt annyira. A magyar lányok itt nagyon megértik egymást, csak én nem tudok beilleszkedni rendesen, mert ők annyira mások, szinte el is felejtették,hogy magyarok. Én most rosszul érzem magam, amiért mások emiatt negatív véleménnyel vannak rólam.
2011. dec. 3. 08:21
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Erdekes. Januar 3-an meg mindenki unneplo hangulatban van. Nem tudom miert ne talalnal embereket akikkel unnepelhetnel. Nem kell minden szulinapra fetrengeni.
2011. dec. 3. 11:15
 12/15 anonim ***** válasza:

Nem azt mondom h fetrengjünk a szülinapomon! Persze, a két barátnőmmel mindig összeülünk aznap (vagy másodikán és éjfélkor felköszöntenek), de olyan igazi "ott van minden barátom és bulizunk, táncolunk" szülinapom sosem volt.

Egyébként szerintem senki sincs már akkor ünnepi hangulatban, mert általában 3-án kezdődik a suli/meló (kivéve jövőre, akkor másodikán :S)

2011. dec. 3. 11:23
 13/15 anonim ***** válasza:
OK. Elfelejtettem, hogy a vilag masik reszen elunk, itt az egesz januar mulatos, vidam, unneplos. Februarban terunk vissza a megszokotthoz.
2011. dec. 3. 11:25
 14/15 anonim ***** válasza:
Óóó hol élsz? Odaköltözöm én is!
2011. dec. 3. 11:28
 15/15 anonim ***** válasza:

21 vagyok. Bulim még sose volt, azon egyszerű okból kifolyólag, hogy nálunk v.miért kötelező meghívni még azokat is, akikkel nem jössz ki jól, és sértődés van abból, ha nem hívod meg őket. (Esküvőkön ugyanez van).

Aki a barátom, azzal remekül kijövök; ha olyanunk van, beülünk v.hova vagy csinálunk egy házibuli félét. Sokkal kellemesebb, mint egy rakat idegen embert összecsődíteni egy méregdrága helyen, hogy most "áá, mekkorát partyzunk!"

2011. dec. 3. 20:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!