Miert csinalja ezt a lanyom?
Ne aggódj. Eddig se hallgatott rád, gondolom, ezután se fog. Akkor se, ha tönkreteszed magad miatta.
Azt nem tudom,hogy hol rontottad el, de valamit nagyon nem kapott meg, mert csak keres, és keres, és keres.
Szerintem igazán nem érti az összetartozás lényegét, nem érti azt, hogy mit is jelent a szeretet, a szerelem.
Érzelmileg látom a lányodat iszonyúan labilisnak.
Ha nem ez van, akkor minden házasságához érdek fűzte. No akkor is el kell gondolkodni azon, hogy érzelmileg mit vett magára az évek során.
"valamit nagyon nem kapott meg, mert csak keres"
Ez nem igaz! Az ember nem olyan mint az egyszeregy!Akinek gyilkor lesz a gyereke az nem a nevelés miatt van!
Most biztos csúnya gonosz rasszista leszek, pedig nem vagyok az...
A svéd, dán, norvég pasikkal szerintem semmi gond. De ha az én lányom afrikai vagy arab emberrel állna össze, én kitagadnám. Semmi bajom velük amúgy, amíg a saját kontinenseiken vannak. Egyszerűen csak nem tartom jó dolognak az ennyire távoli kultúrák és értékrendek vegyítését.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!