Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti megbiznatok a parotokban,...

Ti megbiznatok a parotokban, ha azt mondana nektek, ahanyszor csak felcsesződik, hogy pakold a cuccaidat, vagy hogy akkor szakits es keress mast? 19 L

Figyelt kérdés
2011. dec. 1. 13:06
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Egy ilyen mondatnak súlya van, én elsőre komolyan is veszem, bármilyen meggondolatlanul mondják is ki.
2011. dec. 1. 16:18
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Helyesen:

Ti megbiznatok a parotokban, ha azt mondana nektek, ahanyszor csak felcsesződik, hogy "pakold a cuccaidat, vagy hogy akkor szakits es keress mast?" 19 L

Ha nem teszed idézőjelbe, akkor a te párod RÁM terjeszted ki. Én nem ő vagyok. Nyílván, értesz. :)

Egyébként hogyan bíznék meg egy ilyen emberben? És te miért bízol meg benne? Bárki, bármin "felcsesződhet" (nyílván ez alatt a szó alatt azt érted, hogy valamin felhúzza magát), de ha minden egyes alkalommal ilyen bután és infantilis módon tudja csak kezelni az érzelmi problémáit, akkor én bizony pakolnék és elhúznék, ÖRÖKRE, és vissza se néznék. Szerintem, tedd ezt te is. Fél óra múlva ott fog vonyítnai a küszöbödön, mert az ilyen nagyszájú mind azt teszi - na olyankor kell tudni elzavarni a fenébe és a fogadkozásait (amelyeket soha be nem fog tartani) meg sem hallgatni.

A bizalom stabil érzelmi kötést feltételez; miféle bizalom lehet ott, ahol ezt minduntalan összetörik? Te mennyire érzed magad biztonságban egy olyan kapcsolatban, ahol bármikor azzal fenyegetőzhet a másik, hogy "pakolj és húzz el a francba"? Én semennyire. Nem reszketnék nap mint nap attól félve, hogy ugyan min kegyeskedik megint felhúzni magát a kedves párom és mikor vágja a képembe, hogy pakoljak...:(

2011. dec. 1. 19:56
 13/13 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszokat. En 19 vagyok, o pedig 23. 4 eve vagyunk eggyutt, es 3 eve lakunk vagyis elunk egyutt. Nem mondja mindig ezt, ha felbosszankodik, csak akkor ha nekem is valami kozom van hozza, vagy ha en valamiert letolom, pl. hogy nem csinal semmit, csak ul a notebookja elott es mosolyog, amig en ki sem latok a hazimunkabol. Ilyenkor neha, kb. havi 2x kikapcsol nalam a biztositek es lecseszem, neki pedig ez a valasza. A pakolos dolog mar felig megvolt, de lefogott, terde allva konyorgott es sirt, hogy ne menjek sehova. Nem mentem el. Mar parszor mondtam neki, hogy nekem ez rossz, meg hogy ne jatszon az erzeseimmel, de ha lesz meg ilyen beszolasa, lehet hogy komolyan pakolok. Csak az is bosszant, hogy az o szuleinel lakunk, es ha meg netan osszejonnenk a pakolasom utan, mert a huje fejemmel szeeretem ezt a bolondot, akkor a szulei hogy fognak hozzam viszonyulni? Es fokepp o hogy fog ezutan velem viselkedni, ha lesz meg ilyen, es elmegyek es eljon utanam?
2011. dec. 1. 22:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!