Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy győzzem le a kínzó...

Hogy győzzem le a kínzó féltékenységemet?

Figyelt kérdés
Sziasztok! 39 éves elvált nő vagyok egy kisgyermekkel.Pár hónapja élünk együtt az új társammal,akivel 1 éve vagyunk együtt. Bizalmatlan vagyok és féltékeny,holott nem tudok arról,hogy okom lenne rá,de folyamatosan az jár az eszemben,hogy nem szabad megbíznom benne,sokat beszéltünk erről,és a veszekedésbe torkolló vitáink mindig az ő igazát támasztották alá előbb vagy utóbb. Nem akarom elveszíteni,hiszen szeretem,a gyermekem ragaszkodik hozzá és ő is hozzánk,kedves,figyelmes,segítőkész,de nehezen tudom elhinni,hogy vannak hűséges,komoly férfiak. Kinek,hogy sikerült ezen túl jutnia? Köszönöm.
2011. nov. 28. 23:34
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
90%
Hát úgy, hogy tudatosítod, hogy ha sokáig féltékenykedsz, akkor biztos hogy elhagy. Ezer %. Viszont ha nem, akkor adsz esélyt a kapcsolatotoknak.
2011. nov. 29. 09:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!