Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Párok, akik 4-5 éve együtt...

Párok, akik 4-5 éve együtt vagytok, milyen a kapcsolatotok?

Figyelt kérdés
Arra vagyok kíváncsi, hogy még mindig szeretitek, kívánjátok egymást, nem nézegetek félre? Nem laposodott el a kapcsolat?
2011. nov. 28. 20:13
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Mi szeptemberben voltunk együtt 4 éve. A mi kapcsolatunk sosem volt lapos. Ha belegondolok, most sokkal inkább szeretem a páromat mint az első 1-2 évben. Sokkal több közös élmény, kaland, tapasztalat, szeretet köt össze bennünket mint akkor. Én biztos vagyok benne, hogy sosem csal meg, én sem őt. Ha már nem szeretem, nem akarok együtt lenni a párommal, közlöm vele, aztán leszek együtt valaki mással. Mindketten tiszteljük annyira a másikat, hogy ne legyünk gerinctelenek. Meg amúgy is, ennyi idő után ez a minimum.

Nem laposodott el a kapcsolatunk, még nem vagyunk összeköltözve (egy héten kb 3 napot töltünk együtt), de nyáron tervezzük. Alig vájuk, hogy elkezdődjön az igazi közös életünk, nemhogy unjuk egymást. Együtt akarunk élni, jó lenne, ha örökre...:-:)

2011. nov. 29. 15:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!