Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » 3O-4O év körüliek, veletek...

3O-4O év körüliek, veletek kiskorotokban mennyit játszottak, foglalkoztak a szüleitek?

Figyelt kérdés

Mennyivel másabb a ti hozzáállásotok a gyerekneveléshez ? Ha másabb.

Kort és nemet is írjatok légyszi.

2011. nov. 27. 03:14
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Örülök, hogy van még ilyen fiatal, aki ennyire látja a dolgokat! :)
2011. nov. 27. 12:34
 12/16 anonim válasza:

07:17-es anyuka vagyok :-)

A legelső alkalommal,mikor észrevette a boltban a csokimikulásokat,én is azt mondtam,hogy majd eljön a Télapó,és innen hoz ajándékot a gyerekeknek.Aztán azt felelte,hogy azért még mi is vehetnénk egyet,hogy hazafelé megehesse:-/.Rafkós a csaj.És a környezetemben lévő gyerekek is mind ennyire furfangosak.Szerintem az én gyerekkoromban nem volt ekkora választék a boltokban,nem volt már hónapokkal karácsony előtt feldíszítve minden.Felgyorsult a világ,és vele rövidül a gyerekkor.

Azért jó olvasni a közös családi programokat!Mi is készítettünk koszorút a lányommal,amit nagyon élvezett,és együtt gyújtottuk meg a gyertyát is.Énekeltünk,zenét hallgattunk.Igazán jól telt ez a délelőtt!!!

Békés,boldog karácsonyt mindenkinek!!!

2011. nov. 27. 13:45
 13/16 anonim ***** válasza:
34 vagyok. Kertes házban laktunk, jól elvoltunk, de azért mindn nap játszottak velünk, kártyáztunk, tollasoztunk, társasoztunk, fociztunk, stb. Olyan napi 1 órányit, + némi játszóterezés a bolt felé menet-jövet.
2011. nov. 27. 13:54
 14/16 anonim ***** válasza:

Minket az anyukám nevelt és sajnos nem volt ideje velünk játszani, olvasni se amit sajnálok. De a tesómmal sokat játszottunk kettesben, kertes házban laktunk. Viszont sok állatunk volt, pinty, fehéregér, teknősbéka,cica, kutya, csirke. Anyánk sok mindent tanított nekünk az állatokról, ez nagyon jó volt. Nyáron sokszor sütöttünk szalonnát, kolbász, tálcás krumplit parázson, majdnem éjfélig kint voltunk, ez nagyon hangulatos volt.

Még nincs gyerekem, a bátyám három gyerekével játszom, ha nálunk vannak. Igyekszem olvasni esténként nekik, állatos-arcfestés, gyöngyfüzés, éneklés... 35/N

2011. nov. 27. 19:34
 15/16 A kérdező kommentje:

Köszönöm válaszaitokat !

Nekem jó gyerekkorom volt, de kíváncsi voltam másnak milyen, vagy hogyan fogta fel. Mert belegondoltam, velünk nem emlékszek, hogy játszottak volna, nem olvastak. Kirándulásokra jártunk. Mégis én jónak mondom, de tesóm már nem. Én többet foglalkozok ill a férjemmel a mi gyermekeimmel, levonva az én gyerekkoromból gondolom ez jó emlék lesz a gyermekeinknek.

2011. nov. 27. 23:07
 16/16 anonim ***** válasza:
.
2012. szept. 19. 08:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!