Mit tennétek, ha a számotokra legfontosabb 2 ember drogozna? 16/L
Lehet, azért nem értem meg az ilyet, mert ha problémáim voltak, eszembe sem jutott ilyesmi, nem is próbáltam soha. Szerintem a párodnak biztos hátországot jelentesz, így nem lenne szüksége ilyesmire. Volt már rá példa, hogy próbáltad lebeszélni róla? ha igen, hogy reagált?
A barátnőd esetében nem teljesen világos a dolog. Miben akadályozzák őt?
A párom tényleg le akar állni, én pedig támogatom mndenben. És örülök, hogy bízik annyira bennem, hogy velem beszélje meg ezeket a dolgokat. Régen, kislány fejjel nem zavart az az évi 2-3 alkalom, de már megértettem, hogy ebből csak neki származhatnak gondjai.
A barátnőm szülei elváltak. Egy városban élnek, így két-két hetet van felváltva náluk. Mivel ilyen keveset vannak együtt, mindketten elvárják tőle, hogy annak az időnek minden percét együtt töltsék. Ezért már nem táncolhat (ami egyébként mindhármunk az életének a legfontosabb eleme), nem aludhat a barátainál, a hétvégén sem mehet sehová. Suli után is rögtön jaza kell mennie. Rengeteget sírt emiatt, volt, hogy az órák közepén jött rá. Mióta drogozik, azóta felszabadultabb, vidámabb, stb.
Én mindig azt mondom, hogy a rossz időszakok elmúlnak... Ha a barátnőd egyidős veled, akkor már nincs sok hátra a suliból, és felnőtt lesz, pályát kell válaztani, tanulni/dolgozni, akkor már a szülei sem rángathatják csak úgy(remélhetőleg az ősök is megértik ezt)
Viszont ha még az önállósodása előtt gödörben találja magát, hiába a felnőttkor, neki nem adatik meg az, ami más fiatal felnőtteknek... van, amit el kell viselni ahelyett, hogy mégrosszabb helyzetbe sodornánk magunkat...
Talán ezt mondd meg neki. Hátha ér valamit. :)
A pároddal szerintem nem lesz gond :)
Ha a barátod valóban csak évente 2-3 alkalommal drogozik, akkor ő nem függő, de nehezen hiszem el, hogy aki ennyire ritkán nyúl szerekhez, az úgy mutatkozik be, hogy ő egy drogos.
A barátnőd szülei tudnak róla? Nekik kéne segíteni a lányukon.
Első vagyok!
Köszönöm a lepontozást. Sok drogos...
Kedves 1.!
Csak hogy tudd, én nem pontoztalak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!