Alkoholista anyával mit lehet kezdeni?
Sajnos elég régóta iszik, és sokszor ha már eleget ivott, elkezd velem veszekedni, elmondd minden sz*rnak, mindig mindenért engem hibáztat. Nagymamám velünk lakik, és hát, korából kifolyólag kicsit hisztis,idegesítő, és amikor anyával veszekszik/vitatkozik, anya nem mondja meg a véleményét, hanem bejön és akkor "mi a f*szér gépezel, miért kell mindig ezt csinálni, miért nem lehet normálisnak lenni"?
És ilyenkor persze elfelejti azt, hogy mindennap én vásárolok be, mert ő neki "nincs kedve" meg én takarítok, egyedül a főzés az, amit ő csinál.
Napi fél üveg konyak elmegy.. Hétvégén napi 1 üveggel..és nem mindig lehet észrevenni, hogy ittas, de tegnap este meg ma nagyon látszik. Folyamatosan káromkodik, meg este is ilyet vág a fejemhez, hogy minek szült meg.. (hasonlót már megkaptam apámtól, de ő szerencsére nem él velünk)
Mit csináljak vele? Én egyedül nem tudom orvoshoz vinni, ő meg úgy se fog elmenni, mert neki ez a normális életmód. A testvére (férfi) velünk lakik, de ő is alkoholista, szóval rá sem lehet számítani..
Sajnos, elköltözni nem tudok, mert érettségi után egy másik városban tanultam, de azzal a szakkal nem találtam munkát, és másmilyen munkát sem. Hiába adok sok helyre önéletrajzot, még vissza se jeleznek. Így albérletbe se tudok menni:(
22L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!