Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy lehet elviselni a hatalma...

Hogy lehet elviselni a hatalmas fájdalmakat?

Figyelt kérdés
Mit szoktatok tenni, amikor minden összecsap felettetek? (veszekedések, súlyos daganat a családban, kemoterápia, sugár, záróvizsgák a suliban, hatalmas elvárások a munkában) és ez így mind együtt, egyszerre. Úgy érzem már nem bírom. Nem tudom mit lehet ilyenkor tenni, hogy tegyem magam túl a dolgokon, amikor egyik probléma jön a másik után? Próbálok erős lenni, de már nem megy.
2011. nov. 25. 18:56
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Azt szoktak mondani, hogy Isten nem ro ki rad tobb terhet, mint amennyit el birsz viselni. Bar nem tudom, menyire hiszel ebben...
2011. nov. 26. 09:35
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

Nem olvastam el az összes választ, ezért lehet ismétlek valakit.

A pszichológust nem ajánlom, nekem egy komoly műtét után kellett járnom, azóta is szörnyen érzem magam dolgok miatt, amiket mondott. És nem azért mert szembesített saját hibákkal, hanem mert kb. leszólta az életcéljaimat és a meggyőződésemet. Seggf@j.

A nehézségeket én úgy kezelem, hogy jól kisírom magam. Utána valahogy új erőre kapok, hogy "nem, ez ENGEM nem győz le. ÉN ennél több vagyok" Igen, ez egoizmus, de nem ártok vele senkinek. Aztán az előttem álló problémákat kisebb problémákra bontom, amiket már meg tudok oldani. 1. veszekedés: mi az IGAZI ok, és hogy tudnám megoldani? 2. daganat: mit tudnék tenni, hogy segítsek neki / magamnak, mivel adhatnék erőt?

3. vizsgák: tudok-e együtt dolgozni valakivel, hogy csak az anyag tört részét kelljen egyedül feldolgoznom? mi az amit már tudok, amivel nem kell sokat gyötrődni?

4. munkahely: van-e, amiért TÉNYLEG aggódnom kell, hogy nem csinálom jól, vagy csak megint 300%-ot akarok nyújtani?

Ilyesmik. Nagyon-nagyon sok jót kívánok Neked!!

2011. nov. 26. 21:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!