Hogyan lehet valakivel finoman éreztetni, hogy eléggé b*nkó?
Párom több rokonával benne van egy csapatban, nem lényeges, hogy milyen. Nem zavar, örülök neki, hogy végre van hobbija, az előző barátnője tiltotta neki ezt a sportot.
Párom nagybátyja a "csapatfőnök", legalábbis valami olyasmi. Ő szokta összeterelgetni a bandát.
A gond ott kezdődik, amikor páromnak este fél 10 után csörög a telefonja, hogy "Figyi, elküldtem mailben az új csapatlogót, nézd meg." "Figyi, új bejegyzés van a fórumon." "Szia, azt gondoltam, hogy..."
Nyilván, ha valami komoly dolog miatt telefonálna, nem haragudnék...de ilyen m*rhaságok miatt képes felhívni. Eleinte tűrtem, de a sokadik után közöltem párommal, hogy sürgősen szoktassa le erről a nagybátyját.
Hogy őszinte legyek, legszívesebben a halál f***ára küldeném el, de párom miatt nem teszem. Ő már szólt neki, hogy nem kellene, egy ideig tartotta magát a megállapodáshoz, de újra kezdte...
Most ott tartunk, hogy mindkettőnket hívja, egészen addig, amíg valaki fel nem veszi... Ha ez nem következik be 10 percen belül, akkor mi vagyunk a bunkók...
Mit lehet vele tenni?
Hívd fel hajnali fél kettőkor, hogy van-e piros festéke.
Ha azt válaszolja "nincs", akkor hívd újra háromnegyed háromkor, hogy szereztél piros festéket.
No ha már ez van, és nem akarod te éjjel hivogatni hülyeségekkel, akkor tényleg ti kapcsoljátok ki a telefonotokat.
Ezt ti tudjátok irányítani, rajtatok múlik, hogy megteszitek e egymásért. Egy idegent, havert nehezebb rávenni, megértetni. De egymásért ti elvileg meg kellene tudjátok tenni. Ebből gyorsan ki is derül ki is kinek a fontosabb.
15:17
Ez tetszik, megjegyzem! Sosem lehet tudni... XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!