Honnan lehet tudni azt hogy szereted a férjedet?
Tudom hogy ez egy nagyon hülye kérdés de én most nagyon elbizonytalanodtam!
4 éve vagyunk egy pár 25/L
Fordítsuk meg a kérdést:
Milyen jelek vannak nálatok, ami alapján ezt az elvileg alap-dolgot (hogy szereted) megkérdőjelezed?
Tényleg hü.lye kérdés, mert te sem ismered a függőbeszédet.
A helyes kérdés a te esetedben a következő lett volna:
Honnan lehet tudni azt, hogy egy nő szereti a férjét?
Ebben az esetben nem te faggatsz engem, és minden kérdezőt, úgy, hogy közben valójában rólad van szó (tehát azonosulsz velem és mindenki mással!), hanem általánosságban kérdezel a férjek szeretetének módjairól, jeleiről az itt jelenlevő feleségektől ÉS utána elmondod a magadét - ebből lesz a normális beszélgetés. :)
Ezért hül.ye a kérdés.
Tudni nem lehet, csak érezni.
23N
Miért bizonytalanodtál el?
A szeretet nem múlik csak úgy el, ahhoz valaminek történnie kell. Persze a szerelem az csillapodik az évek múlásával, de a szeretet nem. Ellaposodhat egy kapcsolat, lehet azt érzed már nem szereted, de ha történne valami úgy védenéd mint egy anyatigris.
Mivel a férjed, ígéretet tettél hogy jóban-rosszban kitartasz mellette, és erre gondolj mikor elbizonytalanodsz. Lehet csak egy nehéz időszakon mentek keresztül.
Én érzem hogy szeretem a férjem, belülről jön. Ha nincs velem sokszor gondolok rá, szeretek a közelében lenni, és szeretek neki kedveskedni, éreztetni vele hogy még mindig a rajongója vagyok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!