Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Honnan lehet tudni azt hogy...

Honnan lehet tudni azt hogy szereted a férjedet?

Figyelt kérdés

Tudom hogy ez egy nagyon hülye kérdés de én most nagyon elbizonytalanodtam!

4 éve vagyunk egy pár 25/L

2011. nov. 23. 22:50
 1/9 anonim ***** válasza:
Ezt neked kell érezned.
2011. nov. 23. 23:10
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Ez egy értelmetlen kérdés. Senki nem fogja tudni megmondani. Ezt csak te tudhatod. Egy hosszú kapcsolatban vannak átmeneti időszakok is, amelyek nem annyira aktívak érzelmileg.
2011. nov. 23. 23:10
 3/9 anonim ***** válasza:

Fordítsuk meg a kérdést:

Milyen jelek vannak nálatok, ami alapján ezt az elvileg alap-dolgot (hogy szereted) megkérdőjelezed?

2011. nov. 23. 23:26
 4/9 anonim ***** válasza:
átmeneti időszakokbol hogyan lehet kikecmeregni??
2011. nov. 23. 23:29
 5/9 anonim ***** válasza:

Tényleg hü.lye kérdés, mert te sem ismered a függőbeszédet.

A helyes kérdés a te esetedben a következő lett volna:

Honnan lehet tudni azt, hogy egy nő szereti a férjét?

Ebben az esetben nem te faggatsz engem, és minden kérdezőt, úgy, hogy közben valójában rólad van szó (tehát azonosulsz velem és mindenki mással!), hanem általánosságban kérdezel a férjek szeretetének módjairól, jeleiről az itt jelenlevő feleségektől ÉS utána elmondod a magadét - ebből lesz a normális beszélgetés. :)

Ezért hül.ye a kérdés.

2011. nov. 24. 08:39
 6/9 anonim ***** válasza:

Tudni nem lehet, csak érezni.

23N

2011. nov. 24. 08:43
 7/9 anonim ***** válasza:
Ha ez csak feltételesen is felmerül, akkor nem szereted. Hogy vannak pillanatok amikor idegesít? Persze, de akkor sincs az, hogy nem szeretem már... még ha összeveszünk is, szeretem, és alig várom, hogy kibéküljünk.
2011. nov. 24. 09:02
 8/9 anonim ***** válasza:
Átmeneti időszakban szerintem sérülékenyebb a kapcsolat, nem könnyű mindig a tökéleteset adni, de ezek az időszakok maguktól elmúlnak, ha egyébként nincs probléma a kapcsolatban.
2011. nov. 24. 09:47
 9/9 anonim ***** válasza:

Miért bizonytalanodtál el?

A szeretet nem múlik csak úgy el, ahhoz valaminek történnie kell. Persze a szerelem az csillapodik az évek múlásával, de a szeretet nem. Ellaposodhat egy kapcsolat, lehet azt érzed már nem szereted, de ha történne valami úgy védenéd mint egy anyatigris.

Mivel a férjed, ígéretet tettél hogy jóban-rosszban kitartasz mellette, és erre gondolj mikor elbizonytalanodsz. Lehet csak egy nehéz időszakon mentek keresztül.

Én érzem hogy szeretem a férjem, belülről jön. Ha nincs velem sokszor gondolok rá, szeretek a közelében lenni, és szeretek neki kedveskedni, éreztetni vele hogy még mindig a rajongója vagyok :)

2011. nov. 24. 10:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!