A pénz miatt jobban működhet egy házasság?
Figyelt kérdés
A férfi szülei nagyon pénzesek voltak mindig (érettségire autó, később lakás stb) a nő szegény családból jött. Aztán a nő nagypapája meghalt, és örökölt egy 10 milliós lakást, egy 2 milliós telket, meg egy kb 2 milliós földet. Ezt mind eladták, így lett a nőnek kb 14 millió ft-ja, amit a férjjel közösen költenek: lakásra, új autó, utazás stb. Azelőtt elég viharos volt az életük, most meg turbékolnak, minden jó közöttük. Ez a pénz miatt lehet?2011. nov. 23. 22:33
11/11 anonim válasza:
nem tudom vannak e ilyen párok
az ember mint jellem fölény esetén pl. ösztönösen megváltozik - elszáll kicsit magától, stb.
én is meglepődtem magamon, amikor eladó voltam, volt egy pár órám, hogy az élethez sem volt kedvem, nemhogy kiszolgálni. és amikor a vevő megemlítette, hogy figyeljek rá, segítsek, mert vásárolni akar, elkezdtem pattogni. - és utólag vettem magam észre!
szóval fordított helyzetben is lehet ez ösztönösen működhet.
alapból jobban tiszteljük azokat akik felettünk levő, vagy jobb pozícióban vannak nálunk.
és ebből már csak 1 lépés ezeket párkapcsolatra levetíteni.
de ám, ne így legyen.
csak ugye én most elfogult vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!