Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Belelehet őrülni, ha valaki...

Belelehet őrülni, ha valaki szinte egésznap egyedül van barátok és barátnő nélkül?

Figyelt kérdés
Csak suliba járok, de ott is csak sablon dolgokról beszélgetek mindenkivel. Ma este kezdtem érezni, hogy kezdek becsavarodni. Úgy érzem, hogy unalmasnak tartanak az emberek, meg túlzott megfelelelési kényszerem van...
2011. nov. 23. 21:48
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Azoktól már rég elszoktam...Sőt mindigis gyenge voltam belőlük, 1000-szer hoztam már magam égő helyzetbe.
2011. nov. 24. 12:32
 12/14 A kérdező kommentje:
Ismerkedésre se tudom nagyon rávenni magam egy csajjal, mert nem tudom mit mondjak nekik. Félek, hogy kínos csend lenne végig, pedig a kinézetem az megvan hozzá. Úgyhogy rohadt nagy gondok vannak nálam kommunikáció terén.
2011. nov. 24. 12:36
 13/14 anonim ***** válasza:
A kommunikációt is gyakorolni kell. Bárhol, bárkivel Van olyan iskola, ahol tanítják is. Csak kezdd el! A legegyszerűbb pl. boltokban, ahova valamit venni mész. Hívd oda a kiszolgálót, és kérdezz rá a termékre. Adjon tanácsot a működését illetően. A beszélgetés az olyan kommunikáció, ahol többet mondasz az információnál. Már a köszönés, meg a kérek szépen is több, mint a "kő egy kila kenyér" Gyakorolj. Menj be egy könyvesboltba, és keress egy könyvet. Vond bele az eladót Segítsen. Belejössz...
2011. dec. 2. 07:43
 14/14 A kérdező kommentje:
Én is hallottam már ilyen tanfolyamról. Szerintem nézni fogok egy ilyet, hátha bejön majd. Ez a boltban kéregetés nálam nem nagyon működik, már próbálkoztam ilyesmivel.
2011. dec. 3. 15:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!