Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy lehet ezt feldolgozni?...

Hogy lehet ezt feldolgozni? Egyáltalán fel lehet?

Figyelt kérdés
A "legjobb barátom" átvert. A segítségemmel külföldre ment dolgozni és úgy volt,hogy hamarosan én is megyek majd. Nemrég beközölte,hogy maradjak ahol vagyok és már a leveleimre sem válaszol. Én mindenben segítettem neki és most ő következne de semmi reagálás a megkereséseimre nincs. Sok éves barátság volt a miénk. Én legalábbis abban a hitben éltem de már magamra maradtam a tervekkel. Ez egy nagyon rossz érzés.....
2011. nov. 22. 07:58
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

Tudod valóban elhúzok az utcán, ha meghallom hogy valaki magyarul beszél, mert alapvetö probléma a magyarok 99%-val külföldön, hogy elfelejtették honnan is jöttek és miért.

Nekem is volt egy "legjobb barátom" aki piszkosul átvert/megalázott és nem volt könnyü túltenni magam rajta. Mindig azzal vigasztaltal magam, hogy csak nyertem vele.

2011. nov. 22. 10:07
 12/18 A kérdező kommentje:
Pontosan ezt érzem,hogy hetek alatt elfelejtette,hogy ki is ő valójában és honnan került oda. Most nagy a mellény,hogy igen! megcsináltam! jó sok pénzem van/lesz és teszek a múltra.
2011. nov. 22. 10:15
 13/18 anonim ***** válasza:
Ez gusztustalan húzás volt a részéről! Az ember senkiben sem bízhat meg, még a legjobb barátjában sem! Sok szerencsét kívánok neked!
2011. nov. 22. 11:10
 14/18 anonim ***** válasza:
Én írnék neki egy levelet, kiadva minden dühömet, szemére vetnék minden ocsmány húzását, amit elkövetett ellenem a barátságunk alatt és gratulálnék, micsoda aljas féreg lett belőle. És biztosítanám afelől, hogy pofán fogja őt még vágni az élet ezért kamatostul. Ezek után mindenhonnan törlés, tiltás és egy életre elfelejteném. Egy ilyen aljas tetű "barát" annyit se érdemel, hogy egy percig is forogj rajta ezentúl.
2011. nov. 22. 13:10
 15/18 A kérdező kommentje:
Szívem szerint a fejére olvasnám az összes szemétséget amit elkövetett ellenem de a bosszú nem megoldás. Én mint naiv lélek,még hiszek abban,hogy minden rendbe jöhet és most csak én reagálom túl. Talán nagyon erőszakosan akartam azt hallani,hogy GYERE! Megbánnám ha egy ilyen szemrehányó és mindent lezáró levelet írnék hiszen a harag rossz tanácsadó.
2011. nov. 22. 14:48
 16/18 anonim ***** válasza:

Azt nem artad, hogy fiú vagy vagy lány. Az írásodból lánynak tűnsz, az illető meg fiúnak. Talán többen reménykedtél, mint barátság, talán több reményt keltett ő benned, mint barátság...

Ettől is lehet olyan nehéz...

2011. nov. 23. 22:58
 17/18 anonim ***** válasza:
* írtad
2011. nov. 23. 23:13
 18/18 anonim ***** válasza:

Örülj neki, hogy kiderült, hogy megbízhatatlan ez a barát!

Gondold el mi lett volna, ha mondjuk pénzeddel lép meg, vagy, már kint vagytok, és ott csinál valami disznóságot veled! Az alakot felejtsd el, és beszéld meg magaddal, hogy

ez volt az utolsó az életben, hogy téged átvert valaki!

Ezerszeres erővel mutasd meg, hogy te nélküle is boldogulsz!

Azért is többre fogod vinni, mint ő! De nehogy visszakönyörögje magát, mert rövidesen valszeg jelentkezni fog valami ürüggyel! Sok sikert!

2011. nov. 23. 23:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!