Hogyan találhatnám meg az unokámat?
Szia
Hát húúú nem lesz könnyű, de megoldható szerintem.
Menj el abba a kórházba ahol született és kérdezz annyit, amiből válasz adható.
Pl az évszámot mondd meg...és tuti felsorohatják neked a neveket, de ha névvel nem mész semmire, akkor nézd a teljes dátumot, mert ezt szerintem meg lehet mondani.S csak simán mondd el, hogy beszélni szeretnél veleee... innen már könnyebb;) szólj ha segítségre van szükséged. Sok sikert;)
Ha titkositottan adtak orokbe, akkor szinte sehogy.
Csak a szuletesi datumat tudod talan, hiszen nevet is a csalad adhatott neki. Ennyi infoval semmire nem mesz sajnos, hiszen senki nem adhat infot rola (gyamugy, korhaz...)
Ha meg a te sajat gyereked se szolt arrol, hogy orokbe fogjak adni ot, es semmit nem meseltek neked az orokbefogadasrol, akkor ki tudna segiteni? Hiszen ok a legkozelebbi csaladtagjaid.
Osszeszorult a szivem ahogy olvastam a soraidat. Remelem a kisunokad nagyon jo helyre kerult, es szeretetben no fel. Ez vigasztaljon tegedet is, erre gondolj, hogy o jol van. Imadkozzal erte sokat!
Nem biztos, hogy az unokádnak jót tennél vele, ha megkeresnéd. Mi is szeretnénk örökbe fogadni egy babát, és nagyon nem örülnék, ha valamelyik hozzátartozója nyomozna utána, mert mi leszünk a családja, és meg fogunk neki adni mindent, amire szüksége van.
Egyébként természetesen megértem, hogy kíváncsi vagy a kisunokádra, de neki ez egy lelki törés volna, nem értené, hogy ki vagy. Hány éves a gyerek?
Csak azzal tudnálak vígasztalni, hogy olyan szülőkhöz került, akik imádják, és nem szenved hiányt semmiben.
Tégy le róla!! Sehogy.Mindenkit kötelez a titoktartás.
És nem biztos,hogy jó lenne,ha összezavarnád a gyereket.Mert nem fogsz megelégedni azzal,hogy messziről látod.Megnyugvást kívánok Neked.
Nem tud mit csinálni!neki külön családja lett,és biztos lehet abba,hogy nagyon szeretik Őt!Nem tud mit csinálni,ez a vonat elment,maga meg lekéste.Próbálja lelkileg kiheverni,feldolgozni!
Azt sem értem a fiatalok mért nem kérdezték meg őnt?Azt sem,hogy mért nem mondták el,hogy ők így döntöttek?Valami oka biztos,hogy van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!