Mit tegyek? Menjek vagy ne?
Figyelt kérdés
Van egy nővérem, aki 26 éves, saját családja van (2 gyerek és egy férj). Nagyon el vannak adósodva, és ez nem rég derült ki. A számlákat nem tudják fizetni, ezért anyumék próbálnak besegíteni, de ez olyan, mintha egy feneketlen zsákba dobálnák a pénzt. Miattuk néha nekem is nélkülöznöm kell. Karácsonyra Hegyalja bérltet szeretnék kérni a szüleimtől, de ahogy összeszámoltam a bérlet+ étkezés+ utazás, kb 20.000 forint jött ki. Nem tudom, hogy kérjek-e tőlük ilyen nagy ajándékot vagy tesómék miatt, ezt is nélkülöznöm kell?2011. nov. 20. 15:32
11/14 anonim válasza:
A válaszíró 64%-ban hasznos válaszokat ad
te pedig tudod milyen érzés az ha az egyik kap a másik meg nem
tudod te milyen fájdalmas mély nyomot hagy az emberben, a kérdező elég sokat nélkülöz miattuk ez tuti biztos
12/14 anonim válasza:
Majd szólj, ha mész! Mert egyedül nem találok oda :S XD
13/14 A kérdező kommentje:
17:28-as karácsony után kiírom ide, hogy megyek-e vagy nem. Jó lesz így? xD Amúgy én most mennék először.
2011. nov. 20. 21:25
14/14 anonim válasza:
Okés! Írd, én is most megyek először :D :D De am hol laksz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!