Mit tegyek? Menjek vagy ne?
Figyelt kérdés
Van egy nővérem, aki 26 éves, saját családja van (2 gyerek és egy férj). Nagyon el vannak adósodva, és ez nem rég derült ki. A számlákat nem tudják fizetni, ezért anyumék próbálnak besegíteni, de ez olyan, mintha egy feneketlen zsákba dobálnák a pénzt. Miattuk néha nekem is nélkülöznöm kell. Karácsonyra Hegyalja bérltet szeretnék kérni a szüleimtől, de ahogy összeszámoltam a bérlet+ étkezés+ utazás, kb 20.000 forint jött ki. Nem tudom, hogy kérjek-e tőlük ilyen nagy ajándékot vagy tesómék miatt, ezt is nélkülöznöm kell?2011. nov. 20. 15:32
1/14 anonim válasza:
Hú, látom lesz Slayer... Sztem keress valami diákmunkát! És vedd meg magadnak, nincs a közelben Tesco? Vagy valami ilyesmi?
2/14 anonim válasza:
Kerni lehet, de fogadd el, ha nemmel valaszolnak, es erezz egyutt a novereddel!
3/14 A kérdező kommentje:
Nyáron dolgoztam, és 10.000 forintot bele is tudnék adni a bérletbe, de ugye még, azért ott van a többi dolog is, ami megint majdnem 10.000 forint.
2011. nov. 20. 15:42
4/14 anonim válasza:
gonosz leszek de szarj bele tesódék helyzetébe
én tesómék is úsznak az adósságban a szüleim pénzelik őket, hogy ne haljanak éhen én is pénzeltem őket
időközbe nekem is lett saját családom és a szüleim 5 forinttal nem támogatnak, mert szegény tesómék milyen szegények nekik kell
évek óta semmit nem kapok karácsonyra, szülinapra, névnapra, még látogatóba se igazán jönnek mert a benzin is pénz, mert hát a icipici kis fiacskámon kell segíteni(akik persze mindig elb.sszák a fizetésüket és rohannak anyáékhoz)
Miért nélkülözzön az egyik gyerek a másik hibája miatt?!
5/14 anonim válasza:
Adok neked kölcsön 10 rongyot :D
6/14 anonim válasza:
15:43-as vagyok
jah és még ott van kis öcsém aki tanuló, ő se kap semmit, ruhákat, zsebpénzt, iskola kezdésre én adok neki
7/14 A kérdező kommentje:
15:43-as próbáltam leszarni őket, de anyum mindennap felhozza a témát, hogy már megint ennyi pénzt dobatak ki, és még mindig sehol nem tart a dolog...kicsi az empatikus képességem és nem nagyon érdekelnek tesómék, de anyumékat sajnálom ilyen szinten, ettől függetlnül, azért karácsonyra bérletet kérek.
2011. nov. 20. 15:56
8/14 anonim válasza:
Tudnál nyugodt szívvel szórakozni,ha a testvéredék bajban vannak? Ha csak ezt kell miattuk nélkülöznöd,akkor még ez nem tragédia.
9/14 A kérdező kommentje:
15:44-es jó fej vagy xD
2011. nov. 20. 15:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!