Mit csináljak? Egyedül érzem magam
a szüleim is utálnak,bár ehhez már hozzászoktam,mivel mindig is így volt
viszont mostmár a legjobb barátnőm sem törődik velem,többször cseréli szinte a pasijait,mint az alsóneműjét,és összebarátkozott azokkal a lányokkal,akiket régen mindketten utáltunk,mert p!csák. és most ő is olyan lett
nem tudok vele beszélni erről,mert ismerem,ha ezért szólnék neki,úgy is nekem kéne bocsánatot kérnem....ez volt akkoris,amikor kiírt egy olyan titkomat facebookra,hogy nem tom hány száz ember lájkolta is,és amikor szóltam neki,hogy bocs,de ezt nem kéne kiírni fész kellős közepére...még ő volt felháborodva,és végül nekem kellett bocsánatot kérnem...
szóval nem tudok vele ilyeneket rendesen megbeszélni
ráadásul a suliban is,alig vannak barátaim
egész álló nap azzal az osztálytársammal vagyok,akit mindenki kiközösít. jó,kedves meg minden,de egy idő után már unalmas mindig csak vele lenni...a többi osztálytársam viszont,ha odamegyek hozzájuk beszélgetni,mindig elküldenek,hogy -Neked ezt nem szabad hallanod!!!
de amúgy nem közösítenek ki,csak nem beszélgetnek velem...jó,mondjuk ez így furán hangzik,de amúgy nem ugyanaz azért a kettő...de ez mindegy
nem járok sportolni se semmit,mert anyámék szerint túl drága lenne havi 4-5000 Ftot fizetni ilyenekre...úgyhogy nincs semmi elfoglaltságom
az iskolában van pár barátnőm,de velük csak a suliban beszélgetek,és igazából nem is nevezném őket annyira barátnak,inkább csak havernak
az egyetlen dolog,ami boldoggá tesz,az a rajzolás és az,hogy minden egyes nap azzal hitegetem magam,hogy színész akarok lenni,ami persze,ahogy magamat ismerem,úgyse fog sikerülni
mást meg nem tudom,hogy csinálnék,az anyáméknak igaza van,semmire nem vagyok jó,szóval....
tök egyedül érzem magam
mit csináljak?
és amúgy bocsi hogy hosszú lett
13l
ha vannak minöségi rajzaid tedd fel öket a meska.hu-ra.
ott kézmüves cuccokat fel lehet tenni, csak kell minimum 4 kép, regisztrálás és annyi gáz van hogy pénzes. asszem az eladott dolgok után százalékot kell fizetni de meg kell nézni ott leirnak mindent. de nem vesznek le sokat.nekem még nem gyült össze 4 eladando képem igy még nem raktam de én is szeretnék majd.
ha gondolod küldd el pár felrakando képedet és megmondom milyenek. ha érdekel épitö kritika.
köszi :)
az a gáz,hogy nem is tudok képet feltenni a gépre,de mondjuk nem is baj,mert itt is láttam olyan kérdéseket,hogy szép lett-e a gyerek rajza,és írták neki,hogy lehetne jobb is,közbe én fele olyan jót nem tudnék rajzolni....úgyhogy :(...ezek szerint a suliba rajzon hiába dicsdér mindenki,hogy milyen k.rva jó lett,ha iskolán kívül csak egy rakás sz.r...:/ de mindegy,akkor...akkor majd kitalálok valamit :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!