Hogyan lehet pótolni egy anya szeretetét egy tinédzser fiúnak?
Figyelt kérdés
A család jó ismerose vagyok es gyakran látom a helyzetet amikor náluk vagyok.Látom a kissracnal,hogy jo lenne azt éreznie meg hogy a mamája torodik vele.Mert a holgy most éli a második tini leánykorát.Nem szabad és nem is lehet belefolyni az o életukbe,csak szeretnék a kisfiúval torodni anyagilag,és lelki tárkent akire számithat bármikor.Viszont nem szeretném hogy ezt megalazonak vegye.Nem volt meg ilyenbe soha reszem ,de ha van otletetek hogyan is tehetem hajrá...2009. máj. 11. 00:37
1/2 anonim válasza:
Nekem most az jutott elsőre eszembe, hogy elvihetnéd nyaralni, persze először a szülőket kellene megkérdezni, hogy mit szólnának, ha...aztán a srácot, hogy lenne-e kedve, így pár nap alatt bizalmasabb légkört lehetne vele kialakítani, a közös élmények nagyon emlékezetesek, ezzel adhatnál neki törődést talán.
2/2 anonim válasza:
Beszélj az anyjával Te nem pótolhatod őt semmilyen formában. De ráébreszthetetd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!