A családom a vőlegényemet ajnározza mindig. Engem észre sem vesznek. Mit tehetnék?
amiket kapok példák:
mama: egy mondata felém a páromról: majd talál magának egy takaros kis feleséget. a páromnak meg olyanokat mond, hogy ne csaljon meg engem (ahelyett hogy az esküvőnket várná vagy bármi más)
tesom: nő házas kisbabával - folyamatosan kétértelmű, flörtöl, bókol a páromnak, ha a párom velem van, csak vele beszélget
apa: bármi gond van köztünk mindig a páromnak ad igazat, mert ő milyen rendes gyerek, semmi rosszat nem néz ki belőle
mostohaanya (fiatalos nő): neki meg a párom játsza mindig a fejét, és mindig olyankor beszélgetnek jóízűeket, amikor épp nincs ott senki más rokon - mint akik egymásra találtak
próbálok minél kevesebbszer úgy a családommal lenni, hogy a párom velem van.
de most jönnek az ünnepek. mit tehetnék, hogy ne fájjon, hogy nekem is jó legyen? a karácsony.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!