Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Unokatesóm (lassan 21 éves )...

Unokatesóm (lassan 21 éves ) lány és hetente csak egyszer fürdik, mert akkor hajat mos. Ő a lakótársam az albérletben egyébként. Mit tennél ilyenkor?

Figyelt kérdés
Azt mondja,azért nem fürdik,mert koszos a fürdőszoba.De ez szerintem nem indok,mert ki lehet takarítani,oszt kész.Érezni lehet rajta az izzadságszagot.Fogat se mos sűrűn,ez is érezhető,főleg ha suliban mellettem ül.
2011. nov. 17. 17:13
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Szólj neki, hogy menjen el fürdeni, mert bűzölög és gusztustalan, amit művel, ha nem, akkor fogj egy vödör vizet, tegyél bele egy kis tusfürdőt és öntsd le vele. Utána persze takarítsa fel Ő a vizet és mossa ki Ő a ruháit. Ezt annyiszor kell eljátszani, ahányszor azt mondja, hogy nem fürdik le.
2011. nov. 17. 17:37
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos az a tapasztalatom, hogy aki eddig igénytelen volt, az már az is marad. Ezen ált. csak 2 dolog tud változtatni:

1. betegség

2. szerelem

Ha nem akarod tovább szagolni és várni a csodát, akkor költözz külön tőle.

Mellesleg a fürdőszoba piszkossága csak egy ócska kifogás. Ha amiatt nem fürdik, akkor ki is súrolhatná azt a kádat (zuhanyfülkét).

2011. nov. 17. 17:48
 13/18 anonim ***** válasza:
93%
Fúj! Igénytelen rüszmeteg ártány!
2011. nov. 17. 17:51
 14/18 anonim ***** válasza:
Ajándékozz neki tussolási kellékeket,törölközőt stb.Szerintem meg fogja érteni,ha viszont nem akkor nagy baj van.
2011. nov. 17. 19:19
 15/18 anonim ***** válasza:
Sürgősen beszélgess el vele! Csoda, hogy még nem rohadtak szét a fogai!
2011. nov. 17. 19:36
 16/18 anonim ***** válasza:
dobd ki!
2011. nov. 18. 09:09
 17/18 10 deka farhát ***** válasza:
56%
Vegyél aeroszolos légfrissítőt, és fújd rá az egészet. Ha ebből nem ért, akkor három pofon és kirakod a cuccait az ajtó elé.
2011. nov. 22. 13:25
 18/18 anonim ***** válasza:
30%

Jaj, azért nem kell túlzásokba esni! Ha izzadt, büdös, akkor természetesen fürödjön/ tusoljon le, de ha nem, akkor elég 2-3 naponta fürdenie. Mondom én ezt úgy, hogy naponta fürdök. Én már így szoktam meg, de tudom, hogy pl. télen, aki nem végez fizikai munkát (esetleg otthon van), annak simán elég 2 naponta.

A fogmosásról: sok helyen elmondtam már, mégsem hiszik el: én kb 15 éves korom óta nem mosok fogat (most 28 vagyok). Akkor olvastam a fogkrémek káros hatásairól, a sok méreganyagról, és eléggé elment tőle a kedvem. Minden nap kiöblítem a szám, és a nyelvemről lekaparom a lepedéket, de a fogaimat nem súrolom össze-vissza. Nem büdös a leheletem, nem sárgák a fogaim, és eddig egyetlen egy tömött fogam van. Elegáns helyen dolgozom, elvárás a jó megjelenés, tehát nem lehetek igénytelen, szóvá tennék. Eddig még senki nem szólt...

2012. ápr. 1. 23:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!